Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bruine valentijnsbeer 40462

Vier Valentijnsdag met de schattige LEGO set 40462 - de Bruine Valentijnsbeer! Met 239 onderdelen om te bouwen, verstelbare armen en oren en een rood hartje, is deze beer een perfect cadeau voor LEGO fanatiekelingen en romantische gelegenheden.
Bestel nu op onze website voor een onvergetelijke Valentijnsdag!

Waar is LEGO Bruine valentijnsbeer 40462 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
245
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40462
lego insiders punten icoon
112
punten

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met de schattigste LEGO set ooit: de Bruine Valentijnsbeer! Deze lieve beer houdt een rood hartje vast en heeft verstelbare armen en oren waardoor je hem verschillende uitdrukkingen kunt geven. Met 239 LEGO onderdelen kan je deze set bouwen en toevoegen aan jouw collectie of als cadeau geven aan een LEGO fanatiekeling.

De Bruine Valentijnsbeer is niet alleen een geweldig cadeau voor Valentijnsdag, maar ook voor allerlei andere romantische gelegenheden. Zet de beer in de woonkamer als leuke decoratie voor tijdens een date night of geef hem als cadeau aan jouw geliefde als symbool van jullie liefde.

De picknickkleed die bij deze set zit is versierd met bouwbare ballonnen in de vorm van rode hartjes en kleurrijke bloemen, en vormt daarmee de ideale omgeving voor dit leuke personage. Deze set is geschikt voor LEGO fans vanaf 8 jaar en de Bruine Valentijnsbeer is ca. 11cm hoog.

Met deze set kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en de beer verschillende poses en gezichtsuitdrukkingen geven. Maak een romantische fotoshoot met de Bruine Valentijnsbeer als middelpunt en deel deze op social media om iedereen te laten zien hoeveel je van jouw geliefde houdt.

Bestel de Bruine Valentijnsbeer en beleef samen een romantische en gezellige Valentijnsdag. Voeg deze set toe aan je collectie of verras jouw geliefde met deze schattige beer. Bestel snel op onze website en maak van deze Valentijnsdag een onvergetelijke dag!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005878

Buildable Mother's Day Card

foto van lego set5007851

Brick Botanicals 1,000-Piece Puzzle

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.