Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Voortuin van de Kerstman 40484

De LEGO set 40484 Voortuin van de Kerstman is een prachtige bouwset om je eigen kerstsfeer te creëren.
Het bevat een betoverend winterlandschap met een rendier, een elf en een glinsterende beek.
Ideaal voor kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen die willen genieten van de kerstperiode.
Deze set is een perfect cadeau voor LEGO-fans en past perfect op elk schap, tafel of bureau.
Bestel hem vandaag nog voor een magische en feestelijke kerstperiode.

Waar is LEGO Voortuin van de Kerstman 40484 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
317
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40484
lego insiders punten icoon
150
punten

Kom in de kerstsfeer en bouw je eigen ijskoude, magische voortuin van de Kerstman met deze LEGO set, de 40484 Voortuin van de Kerstman. Ga op avontuur in een betoverend winterlandschap waar een schattig rendier en een attente elf je opwachten naast een beek die glinstert in het maanlicht. Geniet van plezierige momenten met het hele gezin dankzij deze 317-delige bouwset.

De LEGO set 40484 Voortuin van de Kerstman bevat alles wat je nodig hebt om deze prachtige omgeving te creëren, inclusief een besneeuwd Noordpoolbord en bomen, plus een handige lantaarn voor de elf. Kijk hoe de elf aandachtig zijn vriendje het rendier voert met een wortel. De set bevat ook een minifiguur van een elf, een figuur van een rendier en een wortelelement. Samen geven ze leven aan deze kerstsfeer en maken ze je bouwwerk compleet.

De set is ideaal voor kinderen vanaf 9 jaar die graag hun eigen kerstsfeer willen creëren en zich willen vermaken tijdens de kerstvakantie. Maar de set biedt ook plezier voor volwassenen die willen genieten van de kerst- en winterperiode. Of het nu is om het bouwwerk te maken of gewoon om naar te kijken, deze set is een perfecte herinnering aan de vakantiesfeer.

De set is 10 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep en past perfect op elk schap, tafel of bureau. Het is een geweldig cadeau voor elke LEGO-fan die graag zijn collectie verder uitbreidt met leuke en feestelijke modellen.

Als je van de winter houdt en je deze periode van het jaar extra speciaal wilt maken met een unieke en persoonlijke touch, dan is deze LEGO set de perfecte bouwset voor jou! Bestel hem vandaag nog en maak van deze kerstperiode de meest magische en feestelijke ooit.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75822

Piggy vliegtuigaanval

foto van lego set5005523

Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - marineblauw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.