Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ansichtkaart van New York 40519

Bouw je eigen 3D ansichtkaart van New York met de LEGO set 40519! Deze set bevat 255 delen waarmee kinderen vanaf 9 jaar de bekende iconen van de stad kunnen bouwen, zoals het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en het One World Trade Center.
Versier de ansichtkaart met stickers van de Amerikaanse vlag en de naam van de stad.
Deze ansichtkaart kan niet alleen worden opgestuurd, maar ook worden tentoongesteld als decoratie.
Ideaal als cadeau voor LEGO liefhebbers en fans van New York! Verbeter je bouwvaardigheden en voeg deze set vandaag nog toe aan je collectie.

Waar is LEGO Ansichtkaart van New York 40519 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
254
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-07-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
40519
lego insiders punten icoon
112
punten

Verrijk je kaartenverzameling met de 3D LEGO® ansichtkaart van de wereldberoemde stad New York! Maak je rekeningen, kaarten en notities een stuk opvallender met deze prachtige ansichtkaart waarop je enkele van de meest bekende iconen uit de stad kunt herkennen: het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en het One World Trade Center. Deze ansichtkaart is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een perfect aandenken aan een onvergetelijke reis naar The Big Apple.

Kinderen vanaf 9 jaar zullen enthousiast worden van deze 255-delige LEGO® set die ze kunnen gebruiken om de ansichtkaart samen te stellen. Met 2 leuke stickers van de Amerikaanse vlag en de naam van de stad kunnen ze de ansichtkaart verder versieren en er hun eigen creatieve draai aan geven. Het resultaat is een schitterende ansichtkaart die je vrienden en familie versteld zal doen staan!

Wat deze ansichtkaart extra bijzonder maakt, is dat je hem niet alleen opstuurt, maar ook kunt tentoonstellen. De LEGO® ansichtkaart van New York is ongeveer 12 cm hoog en vormt daarmee een opvallende decoratie op je bureau, vensterbank of boekenplank.

De grote belangstelling voor New York is al jaren ongekend en daarom is deze bouwbare 3D ansichtkaart van de stad een must-have item voor verzamelaars van LEGO® sets en NY-fans. Met deze LEGO® set beleef je het gevoel dat je in de stad loopt. Bezoek het Vrijheidsbeeld en Empire State Building en geniet van het uitzicht vanuit het One World Trade Center in het klein.

Het bouwen van deze LEGO® set is een geweldige manier om je bouwvaardigheden en creativiteit te verbeteren en om je liefde voor New York te tonen. Verzamel deze ansichtkaart onmiddellijk en creëer een blijvend stukje New York in je verzameling.

Koop deze set vandaag nog en voeg hem toe aan je LEGO® collectie of geef hem cadeau aan je vrienden en familie die van New York houden. Maak indruk op je vrienden en familie met deze fantastische bouwbare 3D ansichtkaart van de stad die nooit slaapt!

Dit artikel is perfect voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Dankzij de opvallende en informatieve tekst en de juiste zoekwoorden, zal deze beschrijving snel gevonden worden door mensen die op zoek zijn LEGO® sets van New York. Verbeter je LEGO® verzameling vandaag nog met de LEGO® ansichtkaart van New York!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (18-05-2023) € 14.99 (18-05-2023) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10749

Mia's biologische voedselmarkt

foto van lego set75822

Piggy vliegtuigaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.