Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag 40522

De LEGO® Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag 40522 bouwset is het perfecte cadeau om je liefde te uiten.
Het setje bevat kleurrijke vogeltjes op een versierde tak, omringd door roze hartjes en bloemen.
Het is ook een leuk en schattig cadeau voor iemand die je lief vindt.
Bestel vandaag nog en maak Valentijnsdag onvergetelijk!

Waar is LEGO Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag 40522 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
298
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40522
lego insiders punten icoon
97
punten

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor Valentijnsdag? Zoek niet verder, want de LEGO® Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag 40522 bouwset is precies wat je nodig hebt! Verras je geliefde met dit schattige setje van kleurrijke vogeltjes die op een versierde tak zitten, omringd door roze hartjes en bloemen. Het grote rode hart maakt het plaatje compleet en symboliseert de liefde tussen jullie twee.

Laat zien hoeveel je van je partner houdt door dit romantische eerbetoon aan de liefde te bouwen! Deze bouwset is niet alleen voor Valentijnsdag, maar kan ook perfect zijn voor andere momenten waarop je je liefde wilt uiten. Geef het een mooi plekje in huis en laat het een blijvende herinnering zijn aan jullie liefde.

Deze bouwset van de LEGO® Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag is niet alleen een romantische manier om je liefde te uiten, maar is ook gewoon een ontzettend leuke en schattige set om te hebben. De vogeltjes zijn zo gedetailleerd en kleurrijk dat je niet anders kan dan er verliefd op worden.

Bovendien is dit een geweldig cadeautje voor iemand die je lief vindt, of het nu een partner, familielid of vriend(in) is. Het is een perfecte manier om te zeggen "ik hou van je" op een speelse en unieke manier.

De afmetingen van het LEGO® Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag model om neer te zetten zijn ongeveer 11,5 cm hoog. Dit betekent dat het niet te groot is en gemakkelijk een mooi plekje kan krijgen in huis.

Bestel vandaag nog de LEGO® Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag 40522 bouwset en laat de liefde tussen jou en je geliefde opbloeien! Het is de perfecte manier om te laten zien hoeveel je van elkaar houdt op een speelse en creatieve manier.

Dus waar wacht je nog op? Bestel deze schattige bouwset vandaag nog en maak van deze Valentijnsdag een onvergetelijke dag voor jou en je geliefde. Liefde is immers het mooiste dat er is, toch? En met de LEGO® Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag 40522 bouwset laat je zien dat jij dat begrijpt.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (18-05-2023) € 12.99 (18-05-2023) € 12.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006959

Lunch Set – Boy

foto van lego set5006932

4-Stud Storage Brick – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.