Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eerbetoon aan Jane Goodall 40530

Ontdek het LEGO Eerbetoon aan Jane Goodall set en maak je eigen eerbetoon aan de inspirerende natuurbeschermer Jane Goodall. Deze gedetailleerde bouwset bevat een minifiguur van Jane Goodall en drie chimpanseefiguren. Met duurzaam geteeld suikerriet draag je ook bij aan een duurzame wereld. Begin vandaag nog met bouwen en laat je inspireren door haar levenswerk. Perfect cadeau voor natuurliefhebbers van alle leeftijden.

Waar is LEGO Eerbetoon aan Jane Goodall 40530 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
276
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40530
lego insiders punten icoon
172
punten

Maak een buitengewoon eerbetoon aan een van 's werelds meest inspirerende natuurbeschermers met de LEGO® Eerbetoon aan Jane Goodall 40530 bouwset. Deze set neemt je mee op een avontuurlijke reis naar het leven en werk van de bekende etholoog Jane Goodall, die een ware revolutie teweegbracht in de manier waarop we denken over chimpansees en onszelf.

Stap in de voetsporen van Jane Goodall en creëer je eigen eerbetoon aan haar baanbrekende onderzoek naar chimpansees in Tanzania. Deze gedetailleerde LEGO bouwset biedt niet alleen urenlang bouwplezier, maar biedt ook de mogelijkheid om je eigen eerbetoon aan haar werk neer te zetten op een speciaal plekje in je kamer.

Met elementen van duurzaam geteeld suikerriet, draagt deze LEGO Eerbetoon aan Jane Goodall set ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Dus terwijl je bouwt en speelt, draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld.

Het model heeft een hoogte van ongeveer 12 cm en bevat een minifiguur van Jane Goodall, omringd door drie schattige chimpanseefiguren. Zo breng je het onderzoek van Jane Goodall letterlijk tot leven in je eigen kamer.

Deze LEGO set biedt niet alleen een unieke bouwervaring, maar ook de gelegenheid om meer te leren over de natuur en het belang van natuurbescherming. Ontdek hoe Jane Goodall met haar onderzoek een wereldwijde impact heeft gehad en laat je inspireren door haar toewijding aan het behoud van wilde dieren en hun leefomgeving.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met de bouw van je eigen eerbetoon aan Jane Goodall en laat je inspireren door haar buitengewone levenswerk. Kom dichterbij de wereld van de chimpansees en ontdek hoe ook jij een verschil kunt maken voor de natuur.

Deze LEGO set is niet alleen een perfect cadeau voor jongeren die geïnteresseerd zijn in de natuur en wetenschap, maar ook voor volwassenen die graag hun passie voor LEGO en natuurbescherming willen combineren. Het is een prachtig decoratief stuk dat zowel in de slaapkamer van een kind als in een studeerkamer tot zijn recht komt.

Dus ga mee op deze avontuurlijke reis en breng het werk van Jane Goodall tot leven met de LEGO Eerbetoon aan Jane Goodall 40530 bouwset. Laat je verbeelding de vrije loop en maak je eigen unieke eerbetoon aan deze inspirerende natuurbeschermer.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70421

El Fuego's stunttruck

foto van lego set5006129

Rode opbergsteen met 4 noppen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.