Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knabbel & Babbel 40550

De LEGO set 40550 is gebaseerd op de schattige Disney eekhoorns Knabbel & Babbel en is perfect voor kinderen en volwassenen die fan zijn van de serie Knabbel en Babbel: Rescue Rangers.
Met 226 stenen kunnen deze figuren worden gebouwd en ze zijn een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling.
Bestel vandaag nog en geniet van eindeloos speelplezier met dit fantastische cadeau-idee voor tekenfilmfans!

Waar is LEGO Knabbel & Babbel 40550 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
226
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40550
lego insiders punten icoon
130
punten

Herbeleef jouw jeugd met deze fantastische LEGO® BrickHeadz™ set van de schattige Disney eekhoorns Knabbel & Babbel (40550)! Dit is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar, die helemaal gek zijn van de avonturen uit de serie Knabbel en Babbel: Rescue Rangers. Elk figuur heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en de authentieke kledingdetails brengen deze geweldige karakters tot leven. Als jij een echte tekenfilmfan bent, mag je deze set niet missen!

Deze schattige bouwmodellen zijn niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om als blikvanger op te stellen op je bureau, boekenplank of waar dan ook. De set wordt geleverd met bouwplaten, zodat je jouw creaties overal kunt neerzetten. Het is een echte aanwinst voor de verzameling van elke tekenfilmfan.

Met 226 LEGO® stenen kun je deze fantastische Knabbel & Babbel figuren bouwen, elk in hun kenmerkende kleding uit de serie. Volg de stapsgewijze bouwinstructies en laat de magie van LEGO® BrickHeadz™ tot leven komen! De figuren zijn elk ongeveer 9 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep. Een fantastisch cadeau-idee voor iedereen die gek is op de avonturen van Knabbel en Babbel.

Dit LEGO® bouwspeelgoed is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Als je op zoek bent naar een ontspannende en creatieve bezigheid, dan is deze LEGO® set perfect voor jou! De duidelijke bouwinstructies maken het bouwen van deze figuren niet alleen leuk, maar ook zeer gemakkelijk.

Knabbel & Babbel staan bekend om hun avonturen en grappen. Nu kun jij zelf samen met deze twee geweldige figuren genieten van eindeloos speelplezier. De set bevat alle stenen die je nodig hebt en is een geweldige aanvulling op elke LEGO® verzameling.

Bestel deze LEGO® BrickHeadz™ set van Knabbel & Babbel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, Kerst of gewoon als verrassing voor jezelf of voor een vriend of vriendin. Mis deze kans niet en voeg Knabbel en Babbel toe aan jouw LEGO® collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set5004264

LEGO 1X2 RED BRICK KEY LIGHT

foto van lego set854084

2x4 White Metallic Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.