Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Werkplaats van de Kerstman 40565

Maak je eigen Werkplaats van de Kerstman met LEGO set 40565 en beleef de winterpret! Deze set bevat de Kerstman, een elfje, bouwbaar speelgoed en zelfs een bewegende transportband.
Bouw en speel met deze magische set en combineer hem met andere kerstbouwsets om je eigen winterlandschap te creëren.
Bestel nu en deel je creatie met de hashtag #WerkplaatsvanDeKerstman.

Waar is LEGO Werkplaats van de Kerstman 40565 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
329
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40565
lego insiders punten icoon
150
punten

Sneeuw, ijskoude temperaturen en de feestdagen... dat is waar het in de winter om draait! En wat is er nou leuker dan het bouwen van je eigen Werkplaats van de Kerstman (40565) met LEGO®? Maak je klaar om de winterpret volop te beleven met deze fantastische bouwset!

De Werkplaats van de Kerstman is een must-have voor iedereen die van bouwen en de feestdagen houdt. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om de magie van kerstmis te ervaren: van een schattig elfje tot bouwbaar speelgoed en een bewegende transportband. En natuurlijk zijn ook de minifiguren van de Kerstman en het elfje inbegrepen!

Bouw je eigen Werkplaats van de Kerstman en ontdek alle geheimen van deze mysterieuze plek. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest fantastische verhalen. Gebruik de transportband om cadeautjes te vervoeren, speel met het bouwbare speelgoed en vergeet niet om mee te zingen met kerstliedjes!

De Werkplaats van de Kerstman is niet zomaar een LEGO®-set: het is een ervaring. Je kunt hem zelf bouwen, helemaal naar jouw smaak. En als je klaar bent, kun je deze set combineren met andere kerstbouwsets van LEGO® en je eigen winterlandschap creëren!

Met de Werkplaats van de Kerstman creëer je de perfecte sfeer voor de feestdagen en ervaar je de magie van kerstmis. Het is een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook volwassenen zullen deze set geweldig vinden. Of je nu alleen bouwt of samen met vrienden en familie, deze set zal je blijven verrassen!

Ben je klaar om deel te nemen aan de winterpret? Bestel dan nu deze geweldige set en bouw je eigen Werkplaats van de Kerstman! En vergeet niet om je creatie te delen met de wereld: gebruik de hashtag #WerkplaatssvanDeKerstman en laat je zien!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40644

Piñata

foto van lego set5006616

Brick Bookrack – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.