Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ray de Schipbreukeling 40566

Maak kennis met LEGO set 40566, waarin je een avontuur op een onbewoond eiland kunt beleven met Ray de Schipbreukeling.
Bouw een levendig tafereel met palmbomen, hutjes en een vlot.
Deze gedetailleerde set is perfect voor volwassen LEGO-liefhebbers.
Met 243 delen is het ook een leuk cadeau-idee.
Bestel nu bij de LEGO online shop en creëer je eigen avontuur!

Waar is LEGO Ray de Schipbreukeling 40566 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
239
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40566
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van avontuur en ontdek samen met Ray de Schipbreukeling een prachtige onbewoonde eiland. Met deze LEGO® Ideas set (40566) bouw je een levendig tafereel waarin je volledig kunt opgaan. Vergeet even de drukte van het dagelijks leven en laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige set.

De kleurrijke set geeft je de kans om Ray de Schipbreukeling een goed onderkomen te geven op het onbewoonde eiland. Bouw prachtige palmbomen, oergezellige hutjes en bouw een vlot om de oceaan mee te verkennen. Met de minifiguur van Ray, samen met figuren van een papegaai, krab en 2 vissen, komt deze set helemaal tot leven.

Het model is ontworpen door LEGO-enthousiastelingen in een wedstrijd waarvan deze set de winnaar is. Het is een perfecte set voor volwassenen en andere LEGO-liefhebbers die de magie van LEGO willen blijven ervaren in hun dagelijks leven.

De onbewoonde eilandset is gedetailleerd en realistisch, waardoor je je helemaal in het avontuur waant. Bouw de hut met palmbladeren en kruip met Ray naar binnen voor een heerlijke nachtrust. Verken de kustlijn met het vlot en laat de zon op je gezicht schijnen terwijl je op zoek gaat naar nieuwe avonturen.

Deze set bevat 243 delen en is ongeveer 14 cm hoog, 19 cm breed en 13 cm diep. Het is niet alleen leuk om te bouwen en te spelen, maar het is ook een geweldig cadeau-idee voor de LEGO-liefhebber in je leven. Verras je vrienden, familie of jezelf met deze prachtige set en geniet samen van de magie van LEGO.

De LEGO® Ideas set (40566) Ray de Schipbreukeling is verkrijgbaar via de LEGO online shop en alle geselecteerde winkels wereldwijd. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en bouw je eigen avontuur met deze prachtige set. Geniet van de vrolijke kleuren, de realistische details en de fantasievolle mogelijkheden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10667

Bouwplaats

foto van lego set5008259

LEGO Holiday Mug & Stamper Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.