Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ansichtkaart van Parijs 40568

De LEGO set 40568 is een bouwbare 3D ansichtkaart van Parijs.
Met deze set kunnen kinderen vanaf 9 jaar hun eigen ansichtkaart van Parijs bouwen en versieren met stickers.
Het is een educatieve en creatieve manier om kinderen kennis te laten maken met de stad Parijs.
Deze ansichtkaart is ook geschikt voor volwassenen die van bouwen houden en kan gebruikt worden als decoratie.
Het is een bijzonder cadeau voor liefhebbers van Parijs en voor mensen die van bouwen houden.
Bestel de LEGO Ansichtkaart van Parijs vandaag nog en beleef jouw eigen leuke trip naar deze prachtige stad!

Waar is LEGO Ansichtkaart van Parijs 40568 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
213
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40568
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap in de betoverende wereld van Parijs met deze bouwbare LEGO® ansichtkaart in 3D! Maak kennis met enkele van de bekendste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Pont Neuf. Met deze ansichtkaart kun je het beroemde Parijs tot leven brengen met je eigen handen, en je kunt er ook nog eens stickers van de Franse vlag en de naam van de stad op plakken.

De LEGO® Ansichtkaart van Parijs is een geweldige manier om je eigen leuke trip naar de Franse hoofdstad te beleven. Het is een bouwbare 3D-ansichtkaart die kinderen vanaf 9 jaar kunnen versieren met 2 fraaie stickers. Het is een creatieve en educatieve manier om kinderen kennis te laten maken met de prachtige stad Parijs.

Deze ansichtkaart van LEGO® is niet alleen educatief, maar ook nog eens een echte blikvanger! Met 213-delige LEGO® stukjes bouw je jouw eigen 13 cm hoge ansichtkaart van Parijs. Het is een bijzonder cadeau voor liefhebbers van Parijs en voor mensen die van bouwen houden.

Neem een kijkje bij de Eiffeltoren en ontdek hoe dit beroemde monument werd gebouwd. Bewonder de Arc de Triomphe en leer over de geschiedenis van dit indrukwekkende monument. Of maak een wandeling over de Pont Neuf en ontdek waarom dit de oudste brug is van Parijs.

De LEGO® Ansichtkaart van Parijs is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van bouwen houden. Het is een uitdaging om deze ansichtkaart in elkaar te zetten, maar het resultaat is verbluffend! Het is ook een geweldige decoratie voor thuis of op het werk.

Breng Parijs tot leven en laat je inspireren door de schoonheid van deze stad met de LEGO® Ansichtkaart van Parijs. Het is een geweldige manier om te leren over de geschiedenis van Parijs en om creatief bezig te zijn. Het is ook een geweldige manier om jouw passie voor LEGO® te combineren met jouw liefde voor Parijs.

Haal de LEGO® Ansichtkaart van Parijs nu in huis en beleef jouw eigen leuke trip naar deze prachtige stad. Het is een geweldig cadeau voor vrienden en familie en voor iedereen die van bouwen en van Parijs houdt. Bestel jouw LEGO® Ansichtkaart van Parijs vandaag nog en geniet van de betoverende wereld van deze prachtige stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (18-05-2023) € 14.99 (18-05-2023) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75821

Piggy auto-ontsnapping

foto van lego set5007797

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.