Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Brand Store 40574

De LEGO set 40574 is een Brand Store op minifiguurschaal, uitgerust met 'Store van de toekomst'-onderdelen. Met 541 delen kun je je eigen Brand Store bouwen, inclusief kassa, Brick Pit, Pick a Brick-muur, safari-fotoachtergrond, micromodellen, kasteel en trein. De set bevat ook decoratieve stickers om de winkel naar eigen smaak aan te kleden. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en een leuk cadeau-idee voor LEGO liefhebbers. Deze set biedt eindeloos bouw- en speelplezier. Bestel nu de LEGO 40574 Brand Store en begin je eigen bouwavontuur!

Waar is LEGO LEGO® Brand Store 40574 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
541
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40574
lego insiders punten icoon
277
punten

Welkom in de geweldige wereld van LEGO®! Ben jij een echte bouwfanaat die houdt van avontuur en creativiteit? Dan is de LEGO® Brand Store set op minifiguurschaal (40574) echt iets voor jou! Met deze set kun je niet alleen spelen, maar ook je eigen LEGO® Brand Store neerzetten. Het model is uitgerust met de nieuwste 'Store van de toekomst'-onderdelen en zit boordevol spannende details.

Stap binnen in de LEGO® Brand Store en ontdek wat deze geweldige set te bieden heeft. Bouw je eigen kassa, 'Brick Pit' en 'Pick a Brick'-muur. En wat dacht je van een safari-fotoachtergrond, micromodellen van een kasteel en een trein voor in de etalage? Om het geheel af te maken, zijn er zelfs decoratieve stickers toegevoegd voor een extra speelse touch. Maar dat is nog niet alles! Met deze set kun je ook de benedenverdieping openvouwen en een gezellig bezoekje aan de winkel naspelen met de bijgeleverde minifiguren van een volwassene en een kind.

De LEGO® Brand Store (40574) is een kleurrijk model met maar liefst 2 verdiepingen. Hiermee kun je eindeloos leuke tripjes naar een LEGO Store naspelen. De benedenverdieping kan worden opengevouwen, waardoor je gemakkelijk bij alle leuke details kunt komen. De set zit vol met authentieke elementen zoals een kassa, LEGO® dozen, Brick Pit, Pick a Brick-muur en nog veel meer. Daarnaast is er een safari-fotoachtergrond toegevoegd, zodat je jezelf kunt laten vereeuwigen tijdens je LEGO-avonturen. En natuurlijk mogen de micromodellen van een kasteel en een trein voor in de etalage niet ontbreken. Met de decoratieve stickers kun je je LEGO® Brand Store helemaal naar eigen smaak aankleden.

De LEGO® Brand Store (40574) is niet alleen leuk voor kinderen vanaf 12 jaar, maar ook voor oudere LEGO® liefhebbers. Met zijn 541-delige winkelmodel is het een superleuk cadeau-idee voor iedereen die van bouwen en spelen houdt. Het model is ongeveer 5 cm hoog, 25 cm breed (opengevouwen) en 13 cm diep. Het perfecte formaat om neer te zetten en te bewonderen!

Ga op ontdekkingsreis in de wereld van LEGO® en beleef eindeloos bouwplezier met de LEGO® Brand Store (40574). Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten als decoratief pronkstuk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen unieke LEGO® Brand Store met de nieuwste 'Store van de toekomst'-onderdelen.

Koop nu de LEGO® Brand Store (40574) en begin aan je eigen bouwavontuur. Ga samen met de minifiguren op pad en ontdek alle verrassingen die deze geweldige set te bieden heeft. Of je nu jong of oud bent, deze set is de ultieme must-have voor alle LEGO® fans. Laat je inspireren door de mogelijkheden en laat je creativiteit schitteren. Bestel vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO® Brand Store (40574)!

SEO-trefwoorden: LEGO® Brand Store, 40574, bouwen, spelen, minifiguurschaal, 'Store van de toekomst'-onderdelen, kassa, Brick Pit, Pick a Brick-muur, safari-fotoachtergrond, micromodellen, kasteel, trein, decoratieve stickers, cadeau-idee, winkelmodel, LEGO® liefhebbers, bouwen en spelen

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10683

Wegenbouwtruck

foto van lego set5006786

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.