Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jaar van het Konijn 40575

De LEGO-set 40575 Jaar van het Konijn is een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling.
Bouw je eigen konijnenvriend met schattige accessoires.
Het is een perfect cadeau om geluk en welvaart te wensen aan je dierbaren.
Bestel nu en beleef een magische LEGO wereld!

Waar is LEGO Jaar van het Konijn 40575 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
194
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40575
lego insiders punten icoon
75
punten

Vier het Jaar van het Konijn met de nieuwste LEGO-set! Met deze set breng je geluk en voorspoed in huis. Bouw je eigen konijnenvriend en voel de magie van het jaar van het konijn.

De LEGO-set 40575 Jaar van het Konijn is een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling. Na het succes van de Jaar van de Os en de Jaar van de Rat, is dit de nieuwste set in deze populaire serie. Dit jaar van het konijn kun je je eigen bouwvaardigheden tot leven brengen en inspiratie opdoen om het nieuwe jaar op een leuke en creatieve manier te vieren.

De set bevat alle LEGO-stukken die je nodig hebt om een konijn met een schattig roze neusje te bouwen. Je kunt je eigen ontwerp nog verder personaliseren door de gedetailleerde accessoires toe te voegen, zoals een moestuin vol wortels en andere groenten, vlinders en bloemen. Dit zorgt ervoor dat de set er niet alleen mooi uitziet, maar ook dat er genoeg ruimte is voor eindeloze verhalen en creatief spelen.

De LEGO-set Jaar van het Konijn is ook een geweldig cadeau voor jong en oud. Het is een mooie manier om geluk en welvaart te wensen aan je dierbaren. Door de unieke accessoires kun je eigenlijk deze LEGO-set het hele jaar door gebruiken. Met de worteltuin, vlinders en bloemen kun je er elke seizoen een feest van maken.

De set bevat ook een speciale bouwinstructie, waardoor het makkelijk is om je konijnenvriend in elkaar te zetten, op te zetten en te bewonderen. De jaarring met het cijfer zes, wat het getal is dat in de Chinese horoscoop wordt geassocieerd met het konijn, maakt deze set extra speciaal.

Als je van plan bent om het jaar van het konijn te vieren, dan mag deze LEGO-set niet ontbreken in jouw collectie. Het is niet alleen leuk om te bouwen, maar het zal ook zeker voor leuke momenten zorgen en bijdragen aan de geluksfactor van de eigenaar.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel de LEGO-set Jaar van het Konijn en beleef zelf een magische LEGO wereld! Wees er snel bij, want op = op. Met deze LEGO-set wens je iedereen een fantastisch jaar van het konijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75904

Het mysterieuze landhuis

foto van lego set854088

Forbidden City Magnet Build

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.