Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Broodjeszaak 40578

De Lego set 40578 is de legendarische Broodjeszaak van Lego, vol met details en speelse functies.
Met een kleurrijke voorgevel, een terras, een complete keuken en diverse elementen zoals standbeelden en een Lego fiets, biedt deze set creatieve en constructieve vaardigheden voor kinderen en volwassenen.
Geschikt voor liefhebbers van Lego en perfect voor uitbreiding van collecties.
Bestel deze unieke set nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor creativiteit.

Waar is LEGO Broodjeszaak 40578 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
110
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40578
lego insiders punten icoon
112
punten

Bij de legendarische Broodjeszaak van Lego gaat hongerig zijn hand in hand met leuke en unieke bouwervaringen. Met deze geweldige set kunnen kinderen en volwassenen zichzelf naar voedselgeluk bouwen, terwijl ze ook hun creatieve en constructieve vaardigheden ontwikkelen.

De Broodjeszaak van Lego is een knap staaltje architectuur. Het zit boordevol details en speelse functies die het plaatsen van bestellingen en het eten van lekkere broodjes tot een geweldige ervaring maken. De set bevat onder andere een kleurrijke voorgevel, een terras met tafeltjes en stoelen, een open keuken met een aanrecht en professionele keukenapparatuur, en een volledig uitgeruste kassa.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook diverse andere elementen die de fantasie van kinderen prikkels en de aandacht van verzamelaars vasthoudt, zoals standbeelden van een brood en een sandwich, een geldwisselaar, een lego fiets en een vriendelijke Lego minifiguur kelner. Al deze elementen zijn ontworpen om kinderen en volwassenen geïnspireerd en geëntertaind te houden, terwijl ze hun fijne motoriek, denkvaardigheden en bouwkennis verbeteren.

De Broodjeszaak van Lego is een geweldige aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een set die leerzaam en plezierig is. Zowel jong als oud zullen deze set waarderen vanwege de vele opties voor creativiteit, de vele kleuren en de ontspannen sfeer die deze set weet te creëren.

Deze set is niet alleen geschikt voor kinderen die hun Lego collectie willen uitbreiden, maar ook voor verzamelaars die op zoek zijn naar iets dat anders is dan de standaard collecties en hun gewend zijn om te spelen. De Broodjeszaak van Lego is de perfecte set voor iedereen die graag zijn eigen creativiteit uitleeft en er ook een esthetisch verantwoord stuk kunst van maakt.

De set zelf kan makkelijk gebouwd worden, dankzij de duidelijke en overzichtelijke bouwhandleiding die erbij zit. De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer uitdaging, biedt de set ook de mogelijkheid om de bouwinstructies om te keren en het hele ding zelf uit te vinden. Zo is leren en spelen perfect gecombineerd in deze leuke en veelzijdige Lego set.

Bovendien is de Broodjeszaak van Lego een geweldig cadeau idee voor mensen die al een passie hebben ontwikkeld voor Lego bouwsets. Het is een ideale manier om hun collectie uit te breiden en iets nieuws en interessants uit te proberen. Niets gaat verloren met deze set, zelfs niet na het bouwen. De set is de perfecte aanvulling voor een grotere stad opstelling of als een leuke manier om te spelen met vrienden en familie.

Met de Broodjeszaak van Lego, is het gemakkelijk om jezelf onder te dompelen in een wereld die leuk en leerzaam is. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop en ontdek een nieuwe dimensie aan spelen!

Ontdek nu de Broodjeszaak van Lego en ervaar zelf de vele opties voor creativiteit die deze set te bieden heeft. Haal het beste uit de vele bouwmaterialen die meegeleverd zijn, en laat je inspireren om je eigen creatieve talenten ten toon te brengen. Geloof ons, dit wordt een ervaring om nooit te vergeten. Bestel deze unieke Lego set nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006187

4-Stud Light Blue Mini Box

foto van lego set5007331

LEGO VIP LUNCH TIN

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.