Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eiffels appartement 40579

De LEGO set 40579 is een replica van het prachtige Parijse appartement van architect Gustave Eiffel.
Met meer dan 800 stukjes en authentieke details biedt deze set een educatieve en leuke ervaring voor jong en oud.
Bouw met trots en geef je verzameling LEGO sets een echt historisch aandenken aan één van de meest iconische architecten aller tijden.
Koop nu LEGO set 40579 Eiffels Appartement en ontdek de magie van LEGO bouwen!

Waar is LEGO Eiffels appartement 40579 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
228
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40579
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de schoenen van de legendarische architect Gustave Eiffel en bouw zijn prachtige Parijse appartement met LEGO® set 40579. Leef je uit met deze replica van zijn kantoor, waar hij zijn briljante geest de vrije loop liet en ontwerpen bedacht die de wereld zouden veranderen.

Deze set is niet alleen perfect voor verzamelaars en bouwers, maar ook voor jongeren die interesse hebben in architectuur en geschiedenis. Met meer dan 800 stukjes en authentieke details, biedt deze set een educatieve en leuke ervaring voor iedereen.

Trouw aan de historische inrichting en de originele stijl van het appartement zal het bouwen van deze set zowel uitdagend als ontspannend zijn. Elk stukje past precies in elkaar en met de gemakkelijk te volgen instructies komt het appartement snel tot leven.

De set omvat een prachtig ingerichte woonkamer, Gustaves bureau, een prachtig gedetailleerd raam en een open haard. Het appartement is compleet met originele kunstwerken, antieke meubels en accessoires uit de 19e eeuw.

De LEGO® set 40579 omvat ook een uniek aandenken aan de bouw van de Eiffeltoren in de vorm van een replica van het eerste ontwerp van de toren, met de werktitel "Project-Iron". Dit kleine extraatje maakt deze set helemaal af en is een leuke en bijzondere toevoeging aan je LEGO collectie.

Bouwen aan deze set zal niet alleen een geweldige manier zijn om een ​​middag door te brengen, maar het is ook een prachtige manier om te leren over architectuur en geschiedenis. Het appartement van Gustave Eiffel is een geweldige manier om kinderen en volwassenen te inspireren om te leren en zich te verdiepen in de wereld van de constructie.

Kortom, LEGO® set 40579 is een unieke en prachtige manier om de briljante geest van Gustave Eiffel te eren. Met meer dan 800 stukjes en authentieke details biedt deze set een educatieve en leuke ervaring voor jong en oud. Bouw met trots en geef je verzameling LEGO® sets een echt historisch aandenken aan één van de meest iconische architecten aller tijden. Koop nu LEGO® set 40579 Eiffels Appartement en ontdek de magie van LEGO® bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006587

4-Stud Brick Shelf – Bright Red

foto van lego set5007521

POSTCARDS ONLY

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.