Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Blacktron Cruiser 40580

Breng de spanning en nostalgie van de jaren 80 tot leven met de LEGO Blacktron Cruiser (40580).
Deze vernieuwde set biedt urenlang speelplezier voor LEGO fans van alle leeftijden.
Met de originele schurken en accessoires kunnen fans hun favoriete set herbouwen en de Blacktron dief door de hele LEGO wereld vervoeren.
Bestel vandaag nog jouw LEGO Blacktron Cruiser en beleef de spanning van de jaren 80 in de LEGO wereld!

Waar is LEGO Blacktron Cruiser 40580 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
356
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40580
lego insiders punten icoon
225
punten

Herschrijving:

Herbeleef de spanning en nostalgie van de jaren 80 met de LEGO Blacktron Cruiser (40580). Deze vernieuwde set is een gedetailleerde versie van de klassieke set met nummer 6894 en heeft alle functionaliteiten van het originele model behouden. Met deze set kunnen LEGO fans van alle leeftijden urenlang speelplezier beleven!

De Blacktron Cruiser is een van de gevaarlijkste ruimteschepen in het hele LEGO universum en is nu verkrijgbaar met alle originele schurken: de Blacktron dief en zijn trouwe robot partner. Met als accessoires een metaaldetector en een slagsleutel kan de dief op zoek gaan naar waardevolle schatten in de ruimte.

Met de Blacktron Cruiser kunnen fans van alle leeftijden hun favoriete set herbouwen. Met de originele schurken inbegrepen is het net alsof je teruggaat in de tijd en opnieuw speelt met je favoriete LEGO speelgoed.

De Blacktron Cruiser is ca. 5 cm hoog, 29 cm lang en 23 cm breed en biedt een uitdagende bouwervaring voor zowel jongeren als volwassenen. De set heeft een hoge speelwaarde omdat je de Cruiser kunt gebruiken om de Blacktron dief door de hele LEGO wereld te vervoeren.

Bestel vandaag nog jouw LEGO Blacktron Cruiser en breng de jaren 80 tot leven in jouw LEGO collectie. Wees de Blacktron dief te slim af en bevrijd de ruimte van zijn misdaden met jouw creativiteit en verbeeldingskracht!

Voordelen:

- De LEGO Blacktron Cruiser (40580) is een vernieuwde versie van een klassieke set uit de jaren 80 en biedt urenlang speelplezier en nostalgie voor LEGO fans van alle leeftijden.

- De set bevat alle functionaliteiten van het originele model en wordt geleverd met de originele schurk: de Blacktron dief en zijn robot partner.

- Met als accessoires een metaaldetector en een slagsleutel kan de dief op zoek gaan naar waardevolle schatten in de ruimte.

- De set biedt een uitdagende bouwervaring en heeft een grote speelwaarde doordat je de Blacktron Cruiser kunt gebruiken om de Blacktron dief door de hele LEGO wereld te vervoeren.

- Met afmetingen van ca. 5 cm hoog, 29 cm lang en 23 cm breed is de Blacktron Cruiser een indrukwekkende toevoeging aan jouw LEGO collectie.

Bestel vandaag nog jouw LEGO Blacktron Cruiser en beleef de spanning van de jaren 80 in de LEGO wereld! Met jouw verbeeldingskracht en creativiteit ben je de Blacktron dief te slim af en maak je de ruimte veiliger voor alle LEGO bewoners.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (18-05-2023) € 29.99 (18-05-2023) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005705

Hotdogman-sleutelhangerlampje

foto van lego set5006085

2x4 rode steen om zelf te bouwen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.