Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO BIONICLE® Tahu en Takua 40581

Maak kennis met de legendarische helden Tahu en Takua in de indrukwekkende LEGO Icons BIONICLE Tahu en Takua (40581) set.
Deze verstelbare actiefiguren bevatten vuurzwaarden en schijfwerpers, en bieden een buitengewone speelervaring.
De set bevat ook een displaystandaard van 'lava' om je eigen BIONICLE universum te creëren.
Perfect voor kinderen vanaf 7 jaar en fans van BIONICLE.
Bestel nu voor een unieke toevoeging aan je LEGO collectie!

Waar is LEGO BIONICLE® Tahu en Takua 40581 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
219
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40581
lego insiders punten icoon
127
punten

Maak kennis met de legendarische helden Tahu en Takua uit het BIONICLE® universum! Deze iconische actiefiguren zijn terug en beter dan ooit met de indrukwekkende LEGO® Icons BIONICLE Tahu en Takua (40581) set.

In 2001 zorgde de LEGO Groep voor een revolutie met BIONICLE®, een verhaal van helden met elementaire krachten dat niet alleen de speelgoedindustrie, maar ook stripverhalen, boeken en films inspireerde. Nu herleven Tahu en Takua, twee van de populairste personages uit het thema, in deze fantastische set.

De set bevat de verstelbare actiefiguren van Tahu en Takua, compleet met een vuurzwaard en een schijfwerper. Dankzij hun fantastische beweeglijkheid en realistische details bieden deze figuren een buitengewone speelervaring.

Alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een indrukwekkende displaystandaard van 'lava', waarmee je thuis of op kantoor je eigen BIONICLE® universum kunt creëren. Laat Tahu en Takua surfen op de rivieren van gesmolten lava die uit de Mangai-vulkaan stromen en beleef spannende avonturen in hun wereld van kracht en elementaire magie.

Dit product is ongeveer 13 cm hoog en 6 cm breed en is perfect geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen die op zoek zijn naar echte LEGO® ervaring. Bovendien is deze set een must-have voor fans van BIONICLE® en voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke toevoeging aan hun LEGO® collectie.

Met de LEGO® Icons BIONICLE Tahu en Takua (40581) set heb je niet alleen een fantastisch speelgoed, maar ook een prachtig decoratief stuk dat je trots kunt tentoonstellen. Mis deze kans niet om de BIONICLE® magie opnieuw te beleven en voeg Tahu en Takua toe aan je verzameling LEGO® sets! Bestel nu en laat je verbeelding de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set79104

De Shellraiser straatrace

foto van lego set30649

IJsdraak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.