Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 4x4 Terreinambulance redding 40582

De LEGO® City 4x4 Terreinambulance is een spannende speelset met een 4x4 speelgoedambulance, een mountainbike en onverharde paden.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
De set bevat realistische kenmerken zoals een uitneembare brancard en dakrails voor de mountainbike.
Perfect te combineren met andere LEGO® City speelsets.
Deze set is ook leuk voor volwassenen en ideaal als cadeau.
Bestel nu online en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO 4x4 Terreinambulance redding 40582 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
162
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
10-02-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
40582
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom allemaal bij de LEGO® City 4x4 Terreinambulance redding! Hier kunnen kinderen lekker op avontuur gaan en hun fantasie de vrije loop laten. Met deze stoere speelset, bestaande uit een 4x4 speelgoedambulance, een mountainbike en een uitdagende omgeving met onverharde paden, is er altijd wat te beleven.

Deze speelset is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Voeg de fietser en de 2 minifiguren van hulpverleners toe en laat de spannende reddingsavonturen maar beginnen! De ambulance heeft een aantal leuke kenmerken voor realistische avonturen, zo heeft het een uitneembare brancard en dakrails om de bijgeleverde speelgoedmountainbike mee te vervoeren.

De afmetingen van de speelgoedambulance in deze 162-delige speelset zijn ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. Perfect om mee te spelen op de grond, op tafel of in een ander creatief decor dat je kind bedenkt.

De LEGO® City 4x4 Terreinambulance redding past perfect bij de andere LEGO® City speelsets. Bouw je eigen stad of voeg deze set toe aan je bestaande LEGO® City speelwereld. Het is altijd leuk om nieuwe speelsets te verzamelen en je verzameling uit te breiden.

Het fijne aan deze speelset is dat het niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Samen met je kinderen kun je op creatieve wijze reddingsoperaties uitvoeren of simpelweg spelen en bouwen. Bovendien zorgt deze set voor een leuke en gezellige gezinsactiviteit.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis? Deze LEGO® City 4x4 Terreinambulance redding speelset is een perfect cadeau voor jongens en meisjes van 6 jaar en ouder. Het zal hun fantasie prikkelen en ze dagen uit om avonturen te beleven in hun eigen LEGO® City speelwereld.

Als je enthousiast bent geworden over deze leuke LEGO® City 4x4 Terreinambulance redding speelset, dan wil je vast ook weten dat het gemakkelijk online te bestellen is. Zo hoef je de deur niet uit en wordt het gewoon bij je thuisbezorgd. Vergeet niet om te checken of er nog andere leuke LEGO® City speelsets beschikbaar zijn om je verzameling uit te breiden.

Kortom, de LEGO® City 4x4 Terreinambulance redding is de perfecte speelset voor kinderen die van avontuur, reddingsoperaties en bouwen houden. Deze set garandeert urenlang speelplezier en is een geweldige toevoeging aan elke LEGO® City speelwereld. Bestel hem nu en laat de reddingsoperaties maar beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71315

Aardschokbeest

foto van lego set5006176

Magneetset – geel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.