Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huizen van de wereld 1 40583

Ga op reis door de prachtige architectuur van Zuid-Amerika met LEGO set 40583. Dit modulaire bouwwerk zit vol opvallende details en kan gecombineerd worden met andere sets uit de Huizen van de wereld collectie. Perfect voor jong en oud, en zowel leuk als leerzaam. Bestel vandaag nog en begin met het bouwen van je eigen unieke wereld!

Waar is LEGO Huizen van de wereld 1 40583 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
348
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40583
lego insiders punten icoon
150
punten

Laat je creativiteit de vrije loop en reis de wereld rond met de LEGO® Huizen van de wereld collectie. Begin je avontuur met de eerste set, het Zuid-Amerikaanse huis (40583). Dit unieke bouwwerk is een eerbetoon aan de prachtige architectuur van Zuid-Amerika en zit boordevol opvallende details die je zullen inspireren. Maar het echte spektakel begint zodra je naar binnen stapt en de Zuid-Amerikaanse sfeer voelt. Het huis is ontworpen om te worden gecombineerd met andere modellen uit de collectie (40590, 40594 en 40599, elke set apart verkrijgbaar), waardoor je je eigen unieke wereld kunt creëren.

Deze LEGO® set is niet alleen perfect voor jonge bouwers, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in reizen en architectuur. Het is een prachtig cadeau voor iedereen die graag de wereld ontdekt en verschillende culturen wil ervaren. Met deze set kun je je eigen stukje Zuid-Amerika in huis halen en genieten van de prachtige details van dit unieke bouwwerk.

Het Zuid-Amerikaanse huis heeft een modulair ontwerp, wat betekent dat je het kunt aanpassen en combineren met andere modellen uit de collectie. Hierdoor kun je je fantasie de vrije loop laten en je eigen wereld creëren. Bouw je eigen Zuid-Amerikaanse dorp met kleurrijke huizen en adembenemende architectuur. Of voeg het Zuid-Amerikaanse huis toe aan een bestaande LEGO® stad en geef het een exotisch tintje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met afmetingen van ongeveer 12 cm hoog, 8 cm breed en 10 cm diep past het Zuid-Amerikaanse huis perfect in elke LEGO® collectie. Het is een pronkstuk waar je trots op kunt zijn en dat je keer op keer opnieuw kunt bouwen.

Klaar om aan de slag te gaan? Deze LEGO® set wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, zodat zowel beginnende bouwers als ervaren LEGO® fans er plezier aan kunnen beleven. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw het Zuid-Amerikaanse huis precies zoals jij het wilt. Voeg je eigen persoonlijke touch toe en maak van deze set iets unieks.

Naast het plezier van het bouwen van het Zuid-Amerikaanse huis, is deze set ook een geweldige manier om meer te leren over verschillende culturen en architectuurstijlen. Verken de rijke geschiedenis en tradities van Zuid-Amerika terwijl je bouwt. Laat je inspireren door de prachtige details en leer meer over de betekenis achter de architectonische elementen. Dit is educatief speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is!

Kortom, de LEGO® Huizen van de wereld collectie is een must-have voor alle bouwliefhebbers en reisliefhebbers. Begin je avontuur met het Zuid-Amerikaanse huis (40583) en laat je inspireren door de prachtige architectuur en culturen van over de hele wereld. Bouw, speel, leer en creëer je eigen unieke wereld vol plezier en verbeelding. Bestel vandaag nog je LEGO® Huizen van de wereld set en begin je reis naar het bouwen van herinneringen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60041

Motorachtervolging

foto van lego set10758

T. rex ontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.