Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wonderen van de wereld 40585

Ontdek de indrukwekkende architectonische schatten van de wereld met LEGO set 40585.
De set bevat de Taj Mahal, de Chinese muur, het Parthenon en Al Khazneh in Petra.
Elk model heeft veel aandacht voor detail en staat op een displayplaat met naamsticker.
Geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder, stimuleert deze set creativiteit en fijne motoriek, en is het een leuke manier om wereldgeschiedenis te ontdekken.
Perfect cadeau voor elke gelegenheid.
Ontdek en verzamel de andere LEGO sets van wereldse bezienswaardigheden om je eigen verzameling te creëren.
Bestel vandaag nog en beleef de wonderen van de wereld op een unieke en creatieve manier!

Waar is LEGO Wonderen van de wereld 40585 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
382
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-02-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40585
lego insiders punten icoon
150
punten

Kom op reis en maak een reis langs enkele van 's werelds meest indrukwekkende architectonische schatten met de LEGO Wonderen van de Wereld set (40585)! Ontdek de verschijning van de Taj Mahal, de Chinese muur, het Parthenon en Al Khazneh in Petra, allemaal in miniatuurformaat.

Je zult zeker genieten van deze geweldige LEGO-set, samengesteld met de allergrootste aandacht voor detail en uitstekende kwaliteit. Elk stukje van het gebouw is een unieke uitdrukking van de prachtige technieken die door de bouwmeesters zijn gebruikt om deze structuren te bouwen. Elk model staat op een displayplaat met een naamsticker, wat het nog specialer maakt.

Of je nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon van reizen houdt, deze LEGO set is de perfecte manier om indrukwekkende architectuur en geschiedenis tot leven te brengen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk verschillende scenario's die deze modellen nog specialer maken. Zet de modellen thuis neer of op kantoor als interessant gespreksonderwerp of bouw een hele stad om hen heen – de mogelijkheden zijn eindeloos!

De set is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder en biedt een geweldige ervaring om creativiteit, concentratie en fijne motoriek te stimuleren. Bovendien is het een ideale manier om de wereldgeschiedenis te ontdekken op een zeer duidelijke en leuke manier.

De LEGO Wonderen van de Wereld set (40585) is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Waarom zou je niet de andere LEGO sets van verschillende beroemde wereldse bezienswaardigheden verzamelen om je eigen verzameling te creëren? Vergeet niet om af en toe eens terug te kijken naar deze geweldige indrukwekkende stukken en herinner jezelf waarom ze zo speciaal zijn.

We hopen dat de LEGO Wonderen van de Wereld set jou en je verbeelding inspireert. Dus pak je koffer en beleef een ongelooflijke reis vanuit je eigen huiskamer met deze fantastische set. Bestel het vandaag nog en ontdek de wonderen van de wereld op een unieke en creatieve manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40512

Leuk en grappig VIP-uitbreidingspakket

foto van lego set5007845

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.