Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verhuiswagen 40586

De LEGO Icons Verhuiswagen (40586) is het perfecte bouwproject voor volwassenen.
Bouw de gedetailleerde verhuiswagen, inclusief afneembaar dak en deuren die open kunnen.
Inclusief twee verhuizers in minifiguur-formaat en accessoires zoals een jukebox en piano.
Een geweldig cadeau voor bouwliefhebbers en creatieve geesten.
Bestel nu en laat je verbeelding de vrije loop gaan!

Waar is LEGO Verhuiswagen 40586 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40586
lego insiders punten icoon
187
punten

Welkom bij de LEGO® Icons Verhuiswagen (40586), het perfecte bouwproject voor volwassenen. Met deze set beleef je urenlang plezier terwijl je de gedetailleerde verhuiswagen bouwt en het land doorkruist om meubels af te leveren bij een jazzclub. Je krijgt ook twee verhuizers in minifiguur-formaat die je kunt aanpassen met verschillende gezichtsuitdrukkingen om zo je eigen verhaal te creëren.

De vrachtwagen heeft een afneembaar dak en deuren die open kunnen, waardoor je elk detail van de set kunt bekijken en alles netjes kunt opbergen. Daarnaast worden er een aantal accessoires meegeleverd, zoals een jukebox, piano en dressoir, die perfect passen in de vrachtwagen. Zo kun je alles veilig vervoeren, zonder dat er iets beschadigd raakt onderweg.

Met deze set heb je niet alleen een boeiend bouwproject, maar ook een fantastische blikvanger voor in huis of op kantoor. Zet de verhuiswagen op je plank en laat je vrienden en familie versteld staan van het vakmanschap.

De LEGO® Icons Verhuiswagen is niet alleen een geweldige bron van vermaak, maar ook een fantastisch cadeau voor diegenen die dol zijn op bouwen en creativiteit. Daarnaast is dit ook een perfecte manier om de LEGO®-collectie uit te breiden en meer accessoires toe te voegen aan je verzameling.

Wacht niet langer en start met het bouwen van de LEGO® Icons Verhuiswagen! Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen verhaal terwijl je geniet van deze geweldige set. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en laat je verbeelding de vrije loop gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41231

Harley Quinn™ schiet te hulp

foto van lego set40512

Leuk en grappig VIP-uitbreidingspakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.