Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huizen van de wereld 2 40590

Ontdek het kleurrijke Noord-Afrikaanse huis van LEGO® (set 40590) met gedetailleerde architectonische kenmerken en een levendig interieur. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om dit huis te combineren met andere sets uit de collectie, en het compacte formaat maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Bestel vandaag nog je eigen LEGO® Noord-Afrikaans huis en maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap van bouwers en ontdekkers. Bouw, creëer en inspireer met LEGO®!

Waar is LEGO Huizen van de wereld 2 40590 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
270
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40590
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom thuis in het kleurrijke Noord-Afrikaanse huis van LEGO®! Deze prachtige bouwset (40590) maakt deel uit van de LEGO® Huizen van de wereld collectie en is perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Bouw de gedetailleerde architectonische kenmerken en bewonder het traditionele interieur met levendige kleuren.

Laat je creativiteit de vrije loop met het modulaire ontwerp van dit huis. Combineer het eenvoudig met andere sets uit de collectie, zoals 40583, 40594 en 40599 (elke set apart verkrijgbaar), en creëer je eigen unieke wereld vol legendarische gebouwen.

Deze set is een eerbetoon aan woningen over de hele wereld. Met het Noord-Afrikaanse thema brengt LEGO® kleurrijke tradities en culturen rechtstreeks naar je speelkamer. Ben je een liefhebber van reizen of geïnteresseerd in architectuur? Dan is deze set het perfecte cadeau voor jou! Ontdek de prachtige details en voel de magie van verschillende culturen tot leven komen.

Het Noord-Afrikaanse huis heeft een indrukwekkende hoogte van ongeveer 11 cm, een breedte van 11 cm en een diepte van 9 cm. Dit compacte formaat maakt het gemakkelijk om het huis overal mee naar toe te nemen. Of je nu op vakantie gaat of gewoon bij vrienden wilt spelen, dit huis past altijd in je tas!

Met LEGO® wordt elk bouwproject een avontuur. Verken de wereld, ontdek nieuwe culturen en maak herinneringen die een leven lang meegaan. De LEGO® Huizen van de wereld collectie biedt eindeloze mogelijkheden om je fantasie de vrije loop te laten en je eigen unieke wereld te bouwen.

Ben je klaar om creatief aan de slag te gaan? Bestel vandaag nog je eigen LEGO® Noord-Afrikaans huis en maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap van bouwers en ontdekkers. Waar wacht je nog op? Bouw, creëer en inspireer met LEGO®!

Belangrijke kenmerken:
- Bouw het tweede deel van de LEGO® Huizen van de wereld collectie met deze Noord-Afrikaanse bouwset (40590).
- Perfect cadeau voor liefhebbers van reizen en architectuur.
- Levendige kleuren en gedetailleerde architectonische kenmerken brengen het traditionele Noord-Afrikaanse interieur tot leven.
- Modulair ontwerp maakt het eenvoudig om te combineren met andere sets uit de collectie.
- Compact formaat zorgt ervoor dat je het huis overal mee naartoe kunt nemen.
- Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.
- Stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht.
- Onderdeel van de LEGO® Huizen van de wereld collectie, waarin verschillende culturen samenkomen.

Bestel nu je eigen LEGO® Noord-Afrikaans huis en maak deel uit van een wereldwijd avontuur vol ontdekkingen en bouwplezier. Laat je inspireren door de diversiteit van de wereld en creëer je eigen unieke speelervaring. LEGO® staat voor kwaliteit, creativiteit en eindeloze mogelijkheden. Waar wacht je nog op? Bouw je droomhuis vandaag nog met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70402

Aanval op de uitkijktoren

foto van lego set40174

LEGO® Iconische schaakset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.