Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Death Star II™ 40591

Herbeleef de dramatische momenten van Star Wars: Return of the Jedi met LEGO set 40591. Met 289 onderdelen is deze bouwset een must-have voor iedere LEGO Star Wars fan. De draaibare replica van de Death Star II staat op een displaystandaard en wordt geleverd met een jubileumplaatje. Het is een perfect cadeau voor zowel jongeren als volwassenen. Bestel nu en haal de magie van Star Wars in huis!

Waar is LEGO Death Star II™ 40591 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
289
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40591
lego insiders punten icoon
187
punten

Herbeleef de meest dramatische momenten uit Star Wars: Return of the Jedi met dit te gekke LEGO bouwmodel van de Death Star II (40591). Dit kleine, draaibare replica van de Death Star II is een absolute must-have voor iedere LEGO Star Wars fan!

Met 289 onderdelen biedt deze LEGO Star Wars bouwset voor volwassenen een geweldige bouwervaring. Laat je verrassen door de miniatuurversie van de iconische troonzaal aan de binnenkant van de Death Star. Het model staat op een displaystandaard waarmee je de Death Star kunt draaien en bewonderen vanuit verschillende hoeken. Daarnaast wordt dit verzamelmodel geleverd met een speciaal jubileumplaatje ter ere van 40 jaar Star Wars: Return of the Jedi.

Dit cadeau bij aankoop is een onmisbare toevoeging aan de collectie van iedere LEGO Star Wars fan. Met een hoogte van ongeveer 15 cm en een diameter van ongeveer 9 cm is dit bouwmodel perfect om neer te zetten in je vitrinekast of op je bureau. Laat zien dat je een echte Star Wars liefhebber bent!

Het bouwen van de Death Star II is een waar avontuur op zich. Met de gedetailleerde instructies en de kwalitatief hoogwaardige LEGO bouwstenen is het bouwproces een feestje. Je kunt je volledig onderdompelen in het Star Wars universum terwijl je stap voor stap de Death Star II tot leven brengt. Ontdek de magie van LEGO en Star Wars en geniet van het ontspannende en creatieve bouwproces.

De troonzaal aan de binnenkant van de Death Star II is een bijzonder kenmerk van dit LEGO bouwmodel. Het is een plek waar iconische scènes hebben plaatsgevonden en waar belangrijke beslissingen zijn genomen. Stap in de schoenen van je favoriete personages en beleef hun avonturen opnieuw. Of verzin je eigen verhalen en laat je fantasie de vrije loop in de troonzaal van de Death Star.

De draaibare displaystandaard voegt een extra dimensie toe aan dit LEGO bouwmodel. Je kunt de Death Star II nu bewonderen vanuit elke hoek die je maar wilt. Laat je vrienden versteld staan van dit indrukwekkende model en pronk met je LEGO Star Wars verzameling. Het is een echte eyecatcher die de aandacht zal trekken.

Dit LEGO Star Wars bouwmodel is niet alleen geweldig voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Trek je terug in je eigen Star Wars wereld en vergeet even de drukte van alledag. Laat je inspireren door de kracht en de avonturen uit het Star Wars universum en geniet van je moment van ontspanning.

Als ultieme fan van LEGO en Star Wars mag deze Death Star II bouwset niet ontbreken in jouw verzameling. Het is een uniek cadeau bij aankoop waar je iedere LEGO Star Wars fan blij mee maakt. Bestel snel en haal deze fantastische bouwervaring in huis. Moge de Kracht met je zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10764

City Central luchthaven

foto van lego set5005718

LEGO® 8-Stud Black Storage Brick Drawer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.