Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huizen van de wereld 3 40594

Breng de prachtige Zwitserse architectuur in huis met set 40594. Dit LEGO® huis is geïnspireerd op de traditionele bouwstijl van Zwitserland en heeft een opvallend architectonisch ontwerp. Het gedetailleerde interieur en modulaire ontwerp maken deze set extra bijzonder. Combineer het met andere huizen uit de collectie om je eigen unieke straat te bouwen. Geschikt voor liefhebbers van reizen en architectuur. Koop nu en haal een stukje Zwitserland in huis!

Note: SEO, or search engine optimization, refers to the practice of optimizing a website to improve its visibility in search engine results pages. In this context, using relevant keywords and phrases in the text can help improve the SEO of the summary.

Waar is LEGO Huizen van de wereld 3 40594 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
278
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40594
lego insiders punten icoon
150
punten

Breng de prachtige Zwitserse architectuur in je eigen huis met het derde model uit de LEGO® Huizen van de wereld collectie: set 40594. Deze set is geïnspireerd op de traditionele bouwstijl van Zwitserland en combineert levendige kleurenschema's met een opvallend architectonisch ontwerp. Het Zwitserse thema komt ook terug in het gedetailleerde interieur van het huis. Met zijn modulaire ontwerp kan dit huis ook gecombineerd worden met andere huizen uit de collectie (40583, 40590 en 40599, elke set apart verkrijgbaar).

Bouw het derde deel van deze unieke LEGO® collectie en ontdek hoe wij de kenmerkende architectuur van Zwitserland tot leven brengen. Deze bouwset is een eerbetoon aan de prachtige woningen over de hele wereld. Met zijn Zwitserse inspiratie is het een perfect cadeau voor liefhebbers van reizen en architectuur. Of je nu zelf een fan bent van Zwitserland, verschillende culturen wil ontdekken of gewoon een bouwliefhebber bent, deze set zal je zeker fascineren.

Met de afmetingen van ongeveer 11 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep is dit model een prachtige toevoeging aan jouw LEGO® collectie. Het gedetailleerde ontwerp van de buitenkant van het huis zal je versteld laten staan. De combinatie van verschillende kleuren zorgt voor een uniek en levendig bouwwerk dat eruit springt. En als je eenmaal het dak eraf haalt, wacht er nog meer plezier op je. Het interieur van het huis is minutieus uitgewerkt, met decoraties en meubels die rechtstreeks uit Zwitserland lijken te komen.

Wat deze set echt bijzonder maakt, is het modulaire ontwerp. Hierdoor kan je het huis combineren met andere huizen uit de collectie, waardoor je je eigen unieke straat of stad kunt bouwen. Voeg bijvoorbeeld het Zwitserse huis toe aan de Franse villa (set 40583) en de Japanse tempel (set 40590) om een diverse en levendige straat te creëren. Of voeg alle huizen uit de collectie toe en bouw je eigen internationale LEGO® stad!

Het bouwen van deze set is niet alleen plezierig, maar ook leerzaam. Je leert over de Zwitserse architectuur en de traditionele bouwstijl van het land. Daarnaast ontwikkel je je bouwvaardigheden en versterk je je creativiteit. Volg de gedetailleerde instructies stap voor stap en zie hoe dit prachtige huis tot leven komt. En als je klaar bent, kan je het huis tentoonstellen op je boekenplank, in je kamer of waar je maar wilt!

Met LEGO® set 40594 haal je een stukje Zwitserland in huis. Dit prachtige bouwwerk combineert de schoonheid van de Zwitserse architectuur met de creativiteit en vreugde van LEGO®. Breng je verbeelding tot leven en geniet van eindeloze speelmogelijkheden. Of je nu jong bent of volwassen, deze set zal je zeker inspireren en vermaken. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en creëer je eigen stukje Zwitserland in LEGO® stijl!

Koop nu LEGO® set 40594 en beleef de magie van Zwitserland!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006006

German Patent LEGO Toy Car 1963

foto van lego set5006068

Stainless steel mug w/ lego print

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.