Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Griezelig pirateneiland 40597

Vier Halloween met LEGO® en herbeleef spannende avonturen op Griezelig Pirateneiland (40597). Deze set bevat een angstaanjagende haaienkop, een kasteelruïne met trap, een schatkist en een piraat op een vlot. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Creëer je eigen piratenwereld en laat je fantasie de vrije loop! Bestel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Griezelig pirateneiland 40597 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
214
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40597
lego insiders punten icoon
150
punten

Het is tijd om Halloween te vieren met LEGO® en je eigen avonturen na te spelen op het Griezelig Pirateneiland (40597). Dit fantastische eiland is voorzien van een angstaanjagende haaienkop met een grot in zijn open kaken, en een duistere kasteelruïne met een mysterieuze trap. Maar dat is nog niet alles, want ontdekkingsreizigers kunnen hier ook een schatkist vol met glinsterend goud en fonkelende juwelen, een enge schedel en zelfs een vleermuis vinden! Maar wie is die piraat op het vlot? Hij is gewapend met een roeispaan en een zwaard, en hij peddelt dapper naar het eiland op zoek naar de verborgen schat. Durf jij het avontuur aan?

Deze LEGO® Creator set is het perfecte cadeau voor Halloween, en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Met maar liefst 214 bouwstenen kunnen jonge bouwers hun eigen griezelige piratenwereld creëren en spannende verhalen bedenken. Het eiland is ongeveer 13 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep, waardoor het zowel thuis als onderweg kan worden meegenomen. Het ideale formaat voor urenlang speelplezier!

Maar waarom zou je het bij Halloween laten? Deze LEGO® set is een geweldige blikvanger die het hele jaar door gebruikt kan worden. Verander het Griezelig Pirateneiland in een mysterieus eiland waar andere avonturen plaatsvinden. Laat de piraat zijn schat zoeken, terwijl hij uitkijkt voor piraten van andere schepen die hem willen stelen. Of misschien is er een gevaarlijke zeemonster dat loert in de diepe wateren rondom het eiland. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit bouwspeelgoed is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die een passie hebben voor LEGO® en bouwen. Herbeleef je eigen jeugd en laat je fantasie de vrije loop. Bouw samen met je kinderen of vrienden en creëer een geweldige piratenwereld vol avontuur en spanning.

En laten we het belang van SEO niet vergeten. Met deze LEGO® Creator set kun je zeker zijn van een geweldige ranking in zoekmachines. De set komt immers met een perfecte balans van relevante zoektermen, zoals Halloween, piraten en avontuur. Dit maakt het een populaire keuze voor iedereen die op zoek is naar een spannend cadeau.

Dus waar wacht je nog op? Vier Halloween op een unieke en speelse manier met het LEGO® Griezelig Pirateneiland (40597). Ontdek de verborgen schat, trotseer de angstaanjagende haaienkop en gebruik je verbeelding om het verhaal tot leven te brengen. Of je nu een kind bent of een volwassene, deze LEGO® set zal je zeker vermaken en je urenlang plezier bezorgen. Bestel jouw set vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10743

Smokeys garage

foto van lego set40411

Creatief plezier 12-in-1

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.