Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eerbetoon aan 100 jaar Disney 40600

Maak kennis met LEGO set 40600, een eerbetoon aan 100 jaar Disney magie. Deze set bestaat uit 3 modellen, waaronder een bureau met een tekening, een scherm en een projector met een verlichtingssteen van Mickey Mouse. Daarnaast bevat de set een scène met ballonnen en een taart. Met de clip aan de achterkant van elk model kun je ze gebruiken als notitie- of fotohouder. Bestel deze set vandaag nog en laat de Disney magie tot leven komen in jouw eigen creaties!

Waar is LEGO Eerbetoon aan 100 jaar Disney 40600 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
226
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40600
lego insiders punten icoon
187
punten

Betover kinderen én volwassen fans met een cadeau dat 100 jaar Disney magie, verwondering en geliefde animatiepersonages symboliseert. Maak kennis met de LEGO® | Disney: Eerbetoon aan 100 jaar Disney (40600) set! Deze geweldige set bestaat uit 3 modellen die jouw creativiteit de vrije loop laten: een klein bureau met een tekening, een scherm en een projector met een betoverende verlichtingssteen die niemand minder dan Disney's Mickey Mouse laat verschijnen! Daarnaast is er ook een scène met ballonnen en een taart, zodat je de vreugde van een echte Disney viering kunt ervaren.

Met de clip aan de achterkant van elk model kun je ze gebruiken als notitie- of fotohouder. Zo kun je jouw favoriete Disney herinneringen altijd binnen handbereik houden! En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set een exclusieve LEGO minifiguur van niemand minder dan Mickey Mouse zelf. Voeg hem toe aan je LEGO-collectie en laat hem de hoofdrol spelen in al je fantasierijke avonturen!

De LEGO® | Disney: Eerbetoon aan 100 jaar Disney (40600) set is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassen Disney fans. Het is een eerbetoon aan de 100 jaar lange geschiedenis van Disney en brengt al je favoriete animatiepersonages tot leven. Of je nu een verjaardagscadeau zoekt of gewoon iemand wilt verwennen met een uniek en magisch presentje, deze set is perfect voor elke gelegenheid!

De afmetingen van de 3 modellen – het bureau, het scherm en de projector – vormen samen een prachtige blikvanger in elke kamer. Met een hoogte van ca. 9 cm, een breedte van 31 cm en een diepte van 9 cm hebben ze precies de juiste grootte om op je bureau, plank of nachtkastje te pronken. Laat je fantasie de vrije loop en breng Disney magie in elke hoek van je kamer!

Maar deze LEGO® | Disney: Eerbetoon aan 100 jaar Disney (40600) set biedt nog meer dan alleen bouwplezier. Door de aandacht voor SEO te verbeteren, kun je deze tekst zo vindbaar mogelijk maken op zoekmachines zoals Google. Zo kun je nog meer Disney liefhebbers bereiken die op zoek zijn naar het perfecte cadeau. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet deze fantastische LEGO set in huis halen?!

Dus, ben je op zoek naar een cadeau waar zowel jongeren als volwassenen dol op zullen zijn? Zoek niet verder! De LEGO® | Disney: Eerbetoon aan 100 jaar Disney (40600) set biedt alles wat je nodig hebt: betoverende magie, geliefde animatiepersonages en eindeloze bouwplezier. Bestel vandaag nog en laat de Disney magie tot leven komen in jouw eigen creaties!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40334

Avengers toren

foto van lego set5006621

4-Stud Brick Shelf – Gray

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.