Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Winter Market Stall 40602

De Winterse Markt Kiosk (set 40602) is een schattige LEGO kerstset, perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Deze set bevat een kleurrijke kiosk met een kassa en 3 miniatuurmodellen van speelgoed. Bovenop de kiosk is een zolder waarin 2 kerstcadeaus verstopt zijn. Ook bevat de set een kerstboom, een sneeuwpop en 2 minifiguren gekleed in feestelijke kersttruien. Met deze set kunnen kinderen hun verbeelding stimuleren en hun bouwvaardigheden ontwikkelen. Het is een geweldige toevoeging aan elke kerstcollectie en zorgt voor jarenlang feestelijk plezier.

Waar is LEGO Winter Market Stall 40602 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
271
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
40602
lego insiders punten icoon
130
punten

Tijdens de feestdagen kunnen kinderen genieten van het schattige Winterse Markt Kiosk (40602). De kiosk is gemaakt van bouwstenen en bevat een kassa en 3 miniatuurmodellen van speelgoed (een trein, een raket en een notenkraker soldaat). Bovenop de kiosk bevindt zich een zolder waarin 2 kerstcadeaus verstopt zijn. Daarnaast bevat de set ook een kerstboom, een sneeuwpop en 2 minifiguren gekleed in feestelijke kersttruien. Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen deze LEGO® kerstset met trots tentoonstellen, waardoor hun verhalenvertelling wordt gestimuleerd.

De Winterse Markt Kiosk is de perfecte toevoeging aan elke kerstcollectie. Of je nu een jongere LEGO® fan bent die dol is op het bouwen van geweldige scènes of als volwassene je jeugdherinneringen wilt herbeleven, deze set biedt plezier en verbeelding voor alle leeftijden.

Wat deze set zo speciaal maakt, is de aandacht voor detail. De bouwstenen vormen een kleurrijke kiosk die eruitziet als een knusse kerstkraam in een sprookjesachtige winterwereld. Met de kassa kunnen jonge ondernemers hun rekenvaardigheden oefenen terwijl ze hun speelgoed verkopen aan voorbijgangers. De zolder biedt niet alleen een verborgen schat aan kerstcadeaus, maar maakt ook ruimte vrij voor de verbeelding van kinderen. Ze kunnen zich voorstellen dat ze cadeautjes uitdelen aan hun vrienden en familie, waardoor een gevoel van vreugde en samenzijn ontstaat.

Naast de kiosk bevat de set ook enkele leuke extra's. De kerstboom brengt het vakantieseizoen tot leven met zijn prachtige ornamenten en fonkelende lichtjes. De sneeuwpop is de perfecte metgezel voor winterse avonturen en kan worden versierd met kleine accessoires. De twee minifiguren in hun gezellige kersttruien voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan het geheel en nodigen kinderen uit om hun eigen verhalen en avonturen te creëren.

Het bouwen van de Winterse Markt Kiosk is niet alleen leuk, het helpt ook bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Kinderen leren probleemoplossend denken terwijl ze de bouwplannen volgen en de stukjes op de juiste manier in elkaar zetten. Ze oefenen hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie terwijl ze de bouwstenen oppakken en op de juiste plek plaatsen. Daarnaast leren ze ook geduld en doorzettingsvermogen, omdat het bouwen van een LEGO® set tijd en concentratie vereist.

De Winterse Markt Kiosk is meer dan alleen een bouwset. Het is een bron van vermaak en verbeelding voor jong en oud. Als je deze set eenmaal in je bezit hebt, kun je hem jaar na jaar tevoorschijn halen en genieten van de feestelijke sfeer die hij met zich meebrengt. Ontdek de magie van de feestdagen en creëer je eigen LEGO® avonturen met deze unieke kerstset.

Of je nu een doorgewinterde LEGO® fan bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde, de Winterse Markt Kiosk is de juiste keuze. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen kerstverhaal met deze prachtige set. Breng de kerstsfeer in huis en beleef onvergetelijke momenten van spel en plezier met LEGO®.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30434

Aston Martin Valkyrie AMR Pro

foto van lego set5007109

Wooden Picture Frame – Light Oak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.