Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Winterse koetstocht 40603

Maak een betoverende winterse koetstocht met de LEGO Winterse Koetstocht (40603) bouwset. De set bevat een draaibare koets met minifiguren van de bestuurder en passagiers, gouden wielen en een hutkoffer. Een must-have voor LEGO fans en perfect voor de feestdagen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van uren speelplezier!

Waar is LEGO Winterse koetstocht 40603 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
153
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40603
lego insiders punten icoon
172
punten

Ben je klaar voor een avontuurlijke winterse koetstocht? Met de LEGO Winterse Koetstocht (40603) bouwset beleef je de magie van de feestdagen op een unieke manier! Stap in de prachtige draaibare koets en laat je meevoeren door de betoverende winterse landschappen.

De set bevat minifiguren van de bestuurder en twee passagiers die klaar zijn voor een onvergetelijke reis. De koets is voorzien van een donkerrood interieur, goudkleurige wielen en een handige hutkoffer voor al je bagage. Als je de koets eenmaal hebt gebouwd, is het een ware eyecatcher en een geweldige toevoeging aan je LEGO kerstversiering!

Of je nu een doorgewinterde LEGO fan bent of gewoon op zoek bent naar een uniek bouwproject voor de feestdagen, deze set is een must-have voor jong en oud. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van urenlang bouwplezier met deze prachtige LEGO set.

Breng de sfeer van de winterse feestdagen tot leven met de LEGO Winterse Koetstocht (40603) bouwset. Verwen jezelf of verras een LEGO fan in je omgeving met dit unieke cadeau. Of je nu alleen bouwt of samen met vrienden en familie, deze set staat garant voor uren speelplezier en kerstige gezelligheid.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen winterwonderland met deze schitterende LEGO set. Of je nu een liefhebber bent van bouwen, spelen of gewoon genieten van de feestdagen, deze set biedt voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de LEGO Winterse Koetstocht en laat je verrassen door de magie van de feestdagen!

Laatste update: 2024-08-02 13:55:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.