Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket 40605

De LEGO set 40605 is een uitbreidingspakket voor het Chinese Nieuwjaar.
De set bevat 81 stenen en is ontworpen om bestaande LEGO sets uit te breiden.
Het bevat accessoires zoals een draak, een Chinese poort en bloemenslingers.
Het pakket biedt een authentieke ervaring van de Chinese cultuur en is een perfect cadeau voor feestliefhebbers.
Bij aankoop ontvang je een exclusief VIP-lidmaatschap met voordelen zoals toegang tot nieuwe uitgaves en gratis verzending.
Bestel nu en geniet van een kleurrijk en bruisend nieuwjaar!

Waar is LEGO Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket 40605 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
124
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40605
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom bij het magische Chinese Nieuwjaar van LEGO! Dit jaar vieren we traditie en vriendschap met onze Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket set 40605. Ben jij er klaar voor om de bruisende en kleurrijke festiviteiten van het Chinese Nieuwjaar te ontdekken? Dan zit je hier goed!

Laten we beginnen met de fantastische details van dit uitbreidingspakket. Deze set bevat 81 stenen en is ontworpen om jouw al bestaande LEGO sets uit te breiden. Perfect voor elke fan van LEGO-stijl unieke bouwwerken! Deze set zit vol met spannende accessoires, zoals een draak met flikkerende ogen, een traditionele Chinese poort en kleurrijke bloemenslingers.

Vanuit de draak heb je een schitterend uitzicht over de omgeving. Zie hoe de stoere Leeuwendanser zen en kracht uitstraalt terwijl hij en zijn partner de bruisende menigte vermaken. Gebruik de traditionele drum om de show te begeleiden en zorg ervoor dat niemand stil kan blijven staan!

Met de Chinese poort, die rijk is aan detail, creëer je een authentiek stukje China voor in huis! Plaats je favoriete minifiguren, versieringen en accessoires in en rond de poort voor een prachtig geheel. Het maakt niet uit of je al een verzameling LEGO hebt of op zoek bent naar de perfecte startset, dit uitbreidingspakket laat je kennismaken met de mooie en traditionele Chinese cultuur.

Dit Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket is ook een perfect cadeau voor familie en vrienden, vooral voor degenen die blij worden van kitscherige feestjes. LEGO stimuleert creativiteit en ontwikkeling en deze set is daar geen uitzondering op. Bovendien zijn LEGO sets tijdloos en kan de feestvreugde tot in de oneindigheid duren.

Om de betekenis van deze set nog eens extra te benadrukken, is deze ontworpen ter ere van het Chinese Nieuwjaar. Het Chinese Nieuwjaar is een van de belangrijkste Chinese feesten en symboliseert het begin van de lente. Het nieuwe jaar brengt geluk, voorspoed en vooral veel feest! Door het kopen van deze set, draag je bij aan het ondersteunen van mensen die deze feestdag vieren.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je met de aankoop van deze set ook nog een exclusief VIP-lidmaatschap. Als VIP-lid heb je altijd toegang tot nieuwe uitgaves en exclusieve promoties en aanbiedingen van LEGO. Bovendien profiteer je van gratis verzending vanaf 55 euro. Blijf op de hoogte van alle te gekke LEGO-sets en blijf altijd up-to-date met de laatste aanbiedingen als VIP-lid!

In conclusie, het Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket is een must-have voor ieder die houdt van feestjes, traditie en de betoverende wereld van LEGO. Begin met bouwen, creëer herinneringen en haal het beste uit dit kleurrijke en bruisende nieuwjaar! Bestel nu jouw set en mis deze exclusieve VIP-lidmaatschap niet. LEGO wenst je alvast een goed en gelukkig nieuwjaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (18-05-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40596

Magisch doolhof

foto van lego set853911

LEGO® Brick Ice Cube Tray

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.