Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket 40606

Breid je LEGO-collectie uit met het lenteplezier VIP-uitbreidingspakket.
Met nieuwe kleuren, bloemen en details kun je jouw LEGO-steden, parken en tuinen tot leven brengen.
Het pakket bevat minifiguren, bloemen, bouwstenen en meer.
Bestel het pakket vandaag nog voor snelle levering en uitstekende klantenservice.
Maak elke dag een LEGO-dag!
Keywords: LEGO, lenteplezier VIP-uitbreidingspakket, uitbreiden, bouwen, spelen, kleuren, bloemen, parken, tuinen, minifiguren, bouwstenen, bestellen, snelle levering, klantenservice.

Waar is LEGO Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket 40606 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
128
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40606
lego insiders punten icoon
75
punten

Sla de winterblues over en haal de lente in huis met het LEGO Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket! Dit pakket is speciaal ontworpen om je LEGO-collectie uit te breiden en nog meer plezier te beleven aan het bouwen en spelen met LEGO-stenen.

Met het Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket kun je jouw LEGO-steden, parken en tuinen tot leven laten komen met nieuwe kleuren, bloemen en natuurgetrouwe details. Bouw je eigen picknicktafel, versier je stenenpaden met bloemen of maak je eigen tuinarchitectuur.

Onze nieuwe LEGO Lenteplezier VIP-uitbreiding is de perfecte manier om je LEGO-collectie compleet te maken met een seizoen dat barst van de kleur, energie en creativiteit. Het is ook de ideale uitbreiding voor fans van LEGO die van afwisseling houden en hun creativiteit willen uitdagen met nieuwe bloemen, bomen, dierfiguren en andere items die het jaargetijde tot leven brengen.

Het Lenteplezier VIP-pakket bevat:

- 2 gloednieuwe minifiguren van LEGO City: een boer en een bloemist
- Een aantal nieuwe, kleurrijke bloemen en planten
- Stenenpaden en parkbankjes om je eigen parken en tuinen mee te bouwen
- Een superleuke kippenfiguur en vogelfiguur
- Een verscheidenheid aan bouwstenen om je creativiteit uit te dagen en te inspireren

Bovendien zijn onze LEGO-producten van absolute topkwaliteit en zijn ze gemaakt om lang mee te gaan. Met ons Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket kun je jarenlang speelplezier beleven en je creativiteit de vrije loop laten. Elk item in dit VIP-uitbreidingspakket is gemaakt van de beste materialen om ervoor te zorgen dat je stenen altijd in topconditie blijven.

Het Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket is perfect voor iedereen die van LEGO houdt. Of je nu jong of oud bent, zodra je begint te bouwen, zal je merken dat de tijd vliegt. Ontdek nieuwe manieren om je verbeeldingskracht en bouwvaardigheden te ontwikkelen en maak je LEGO-collectie compleet met dit unieke uitbreidingspakket.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van LEGO en maak je collectie compleet met dit leuke en kleurrijke Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket. Bestel jouw pakket vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice.

Tot slot willen we je bedanken voor je interesse in LEGO en we hopen dat je veel plezier zult beleven aan dit uitbreidingspakket. Wees creatief, bouw je eigen lente-avonturen en maak elke dag een LEGO-dag!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40562

Mystieke heks

foto van lego set5005998

French Patent LEGO DUPLO Brick 1968

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.