Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Halloweenplezier VIP-uitbreidingspakket 40608

LEGO set 40608 is een kleurrijke en gedetailleerde scène van een strandfeest. Ideaal voor LEGO fans van alle leeftijden, bevat deze set minifiguren, een bouwbaar podium, een surfplank en een strandwagen met geluidsinstallatie. Het bevordert creativiteit en ontwikkeling, en is perfect als cadeau voor elke gelegenheid. Bestel nu op de website of in geselecteerde LEGO winkels. Laat je creativiteit de vrije loop met LEGO set 40608!

Waar is LEGO Halloweenplezier VIP-uitbreidingspakket 40608 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
118
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40608
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je een grote fan van LEGO en wil je je collectie uitbreiden met een unieke en speelse set? Dan is LEGO set 40608 een absolute must-have voor jou! Deze set is niet alleen gericht op jongeren, maar ook op volwassenen die nog steeds dol zijn op bouwen en spelen met LEGO.

De LEGO set 40608 is een ware eyecatcher en bestaat uit een kleurrijke en gedetailleerde scène van een strandfeest. Beeld je in dat je samen met je vrienden geniet van een zonnige dag op het strand, omringd door blije mensen, watersporters en vrolijke muziek. Met deze set haal je de vakantie in huis en kun je je eigen strandfeest bouwen en beleven, keer op keer!

De set bevat verschillende elementen die het strandfeest tot leven brengen. Zo zijn er vier minifiguren van LEGO Friends, compleet met zomerse outfits. Elke minifiguur is uniek en heeft zijn eigen persoonlijkheid. Je kunt ze naar eigen smaak positioneren op het strand en zo je eigen avonturen creëren. Daarnaast bevat de set ook een bouwbaar podium waar de minifiguren kunnen optreden. Door het podium te draaien of te verplaatsen, kun je de show helemaal aanpassen aan jouw wensen.

Maar dat is nog niet alles! LEGO set 40608 bevat ook een coole surfplank en een strandwagen met een ingebouwde geluidsinstallatie. Zo kun je muziek afspelen terwijl je geniet van de zon en de zee. Of je nu wilt relaxen op een handdoekje, een duik wilt nemen in het water of wilt surfen op de golven, met deze set is alles mogelijk!

De LEGO set 40608 is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor vrienden en familie. Ben je op zoek naar een uniek verjaardagscadeau of een origineel geschenk voor een speciale gelegenheid? Dan is deze set de perfecte keuze. Jong en oud zullen genieten van het bouwen en spelen met deze set en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten.

Naast het plezier van het bouwen en spelen, heeft LEGO set 40608 ook educatieve voordelen. Door met LEGO te bouwen, ontwikkel je namelijk verschillende vaardigheden, zoals probleemoplossend denken, creativiteit en fijne motoriek. Ook stimuleert het bouwen met LEGO de fantasie en bevordert het de concentratie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar LEGO set 40608? Bestel dan snel deze set en beleef eindeloos speelplezier! De set is verkrijgbaar op onze website en in geselecteerde LEGO winkels. Vergeet niet om regelmatig onze website te bezoeken voor ander leuk LEGO nieuws en aanbiedingen.

Kortom, LEGO set 40608 is een must-have voor elke LEGO fan, jong en oud. Met deze set kun je je eigen strandfeest bouwen en beleven, keer op keer. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO set 40608!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10664

LEGO® creatieve toren

foto van lego set5007798

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.