Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Year of the Dragon 40611

Stap in de magische wereld van het Lunar New Year met LEGO set 40611. Bouw een prachtige draak met beweegbare staart op een stenen basis. De set bevat ook een rode envelop voor goede wensen. Een uniek cadeau voor het hele gezin en een geweldige toevoeging aan elke LEGO collectie. Breng geluk en voorspoed met deze LEGO draak!

Waar is LEGO Year of the Dragon 40611 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
214
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40611
lego insiders punten icoon
65
punten

Stap binnen in de magische wereld van het Lunar New Year met deze LEGO® set van het Jaar van de Draak (40611) voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. De draak heeft de iconische grote ogen van het zodiacteken en een beweegbare staart. Op een met stenen gebouwde basis die de lucht en wolken symboliseert, staat de draak trots te pronken. Ook is er een rode envelop bijgevoegd als teken van goede wensen.

Dit LEGO model is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om tentoon te stellen. Een geweldig cadeau voor het hele gezin om samen van te genieten. Deze set maakt deel uit van een verzamelserie van LEGO zodiactekens en is een fantastische toevoeging aan je collectie.

Breng geluk en voorspoed in huis met deze unieke LEGO set ter ere van het Jaar van de Draak. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen avonturen met deze prachtige draak. Of je nu een LEGO fan bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, deze set is gegarandeerd een succes!

Dompel jezelf onder in de traditie van het Lunar New Year en breng wat extra geluk in je leven met deze LEGO Year of the Dragon set. Laat je inspireren door de prachtige details van de draak en voeg een vleugje magie toe aan je LEGO collectie. Verzamel alle zodiactekens en maak je eigen mini-dierentuin vol LEGO plezier!

Kortom, met deze LEGO set van het Jaar van de Draak haal je een stukje Chinese cultuur en traditie in huis. Ga samen met je familie en vrienden op avontuur en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen fantastische wereld met LEGO set 40611!

Laatste update: 2024-02-17 10:33:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.