Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sporthelden 40634

Maak je eigen voetbalwereld met LEGO® Sporthelden (40634)! Deze bouw- en speelset is speciaal voor voetbalfans van 12 jaar en ouder. Met beroemde voetbalsterren als minifiguren en een bespeelbaar voetbalveld biedt deze set eindeloos speelplezier. Verplaats je in je idool en daag je vrienden uit voor wedstrijdjes. Bestel nu en word de ultieme voetbalheld!

Waar is LEGO Sporthelden 40634 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
899
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40634
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben jij een enorme voetbalfan van 12 jaar of ouder? Dan hebben wij dé perfecte bouw- en speelset voor jou: LEGO® Sporthelden (40634)! Deze set is speciaal ontworpen om jou als voetballiefhebber eindeloos speelplezier te bieden. Met deze set kun je jouw eigen voetbalwereld creëren, compleet met een half voetbalveld, een doel, een VAR-gedeelte, een tribune met scorebord, een podium en nog veel meer!

Eén van de hoogtepunten van deze LEGO® Sporthelden set is natuurlijk de aanwezigheid van beroemde voetbalsterren in miniatuurvorm. Je kunt jouw favoriete spelers tot leven brengen met de minifiguren van Megan Rapinoe, Yūki Nagasato, Sam Kerr en Asisat Oshoala. Deze supersterren staan bekend om hun vaardigheden, creativiteit en talent en nu kunnen ze de sterren zijn op jouw eigen voetbalveld!

De LEGO® Sporthelden (40634) set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te bouwen. Het is een boeiend bouwproject waarbij je stap voor stap een bespeelbaar voetbalveld kunt creëren. Dit maakt het een perfect cadeau voor oudere kinderen en volwassen fans met een passie voor voetbal en hun favoriete spelers. Je kunt deze set helemaal naar eigen smaak aanpassen en er jouw unieke draai aan geven.

Met maar liefst 15 LEGO® minifiguren, een beweegbare keeper en een 1-tegen-1-functie biedt deze set talloze mogelijkheden voor wedstrijdjes en samen spelen. Je kunt jezelf in de huid van je idool verplaatsen en spannende voetbalgevechten naspelen op je eigen voetbalveld. Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje en laat zien wie de beste voetballer is!

Het halve voetbalveld inclusief het doel en het VAR-gedeelte is ongeveer 20 cm hoog en 36 cm breed. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om alle actie na te spelen en je eigen strategieën te bedenken. En wanneer je even niet aan het spelen bent, ziet het voetbalveld er geweldig uit als decoratie in je kamer.

De LEGO® Sporthelden (40634) set is een geweldig cadeau-idee voor alle voetballiefhebbers. Of je nu zelf graag voetbalt, fan bent van een bepaald team of gewoon houdt van de sfeer van een voetbalstadion, deze set zal zeker aan al je verwachtingen voldoen. Het combineert bouwen, spelen en verzamelen, waardoor het de ideale toevoeging is aan je LEGO® collectie.

Ben jij klaar om je eigen voetbalwereld te creëren? Bestel dan nu de LEGO® Sporthelden (40634) set en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze set te bieden heeft. Bouw een geweldig voetbalveld, speel spannende wedstrijdjes en beleef de actie alsof je er zelf bij bent. Laat je fantasie de vrije loop en word de ultieme voetbalheld met LEGO® Sporthelden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75824

Pig City sloopfeest

foto van lego set5006974

Sorting Box – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.