Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hartvormige versiering 40638

De LEGO set 40638 is een hartvormige versiering die perfect is voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag. Met 254 onderdelen en verschillende accessoires kun je het hart naar eigen wens aanpassen. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en je liefde te tonen aan dierbaren. Het hart kan overal worden opgehangen en meet ongeveer 19 cm bij 20 cm. Begin vandaag nog met bouwen en maak een uniek kunstwerk om aan anderen te laten zien.

Waar is LEGO Hartvormige versiering 40638 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
254
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40638
lego insiders punten icoon
97
punten

Zet je hart op tafel (of aan de muur, of voor het raam)! Maak indruk op je geliefde met deze LEGO® hartvormige versiering (40638), perfect voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, of gewoon omdat je graag wilt pronken met je creativiteit. Deze set bestaat uit maar liefst 254 onderdelen, inclusief een ophangelement en een reeks extra accessoires om het hart mee te versieren.

Geef jezelf over aan de hartstocht van het bouwen en krabbelingen. Deze set is een perfecte manier om je creativiteit uit te oefenen en om je eigen stempel te drukken op een persoonlijk ontwerp. Het is een mooie manier om je liefde te uiten voor de speciale mensen in je leven.

Of je nou van klassiek of modern houdt, deze set zal zeker aan jouw smaak voldoen. Het kleurrijke assortiment aan stenen zorgt ervoor dat je het hart kunt aanpassen en versieren zoals jij het wilt. De set wordt geleverd met bouwinstructies en twee afbeeldingen ter inspiratie, maar het beste ontwerp komt misschien wel uit jouw eigen verbeelding.

En als je het ontwerp eenmaal hebt voltooid, hoef je niet te wachten tot een speciale gelegenheid. Je kunt het hart gebruiken om je huis op te fleuren, of om je werkplek op te vrolijken. Het ophangelement maakt het gemakkelijk om het hart te bevestigen waar je maar wilt.

Het hart meet ongeveer 19 cm in hoogte en 20 cm in breedte, en is een prachtig cadeau voor elke gelegenheid. Het is een unieke manier om je vrienden en familie te laten zien hoeveel je om hen geeft.

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en creëer een hartvormig kunstwerk dat je met trots aan iedereen kunt laten zien. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets moois van!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (18-05-2023) € 12.99 (18-05-2023) € 12.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40409

Hot Rod

foto van lego set5005891

LEGO® 8-Stud Blue Desk Drawer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.