Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vogelnestje 40639

Het LEGO® Vogelnestje (40639) is een creatief cadeau voor de lente en Pasen.
Het bestaat uit een nest met bloeiende tak, moedervogel, 2 kuikens en 3 paaseieren.
De vogels hebben beweegbare vleugels en de set is volledig aanpasbaar.
Ideaal voor kinderen vanaf 9 jaar en een prachtige decoratie.
Bestel hem vandaag nog! 50 woorden.

Waar is LEGO Vogelnestje 40639 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
232
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40639
lego insiders punten icoon
97
punten

Het is weer lente! De tijd van het jaar waarin alles ontspruit en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Wat is er nu leuker dan het vieren van het nieuwe seizoen met een creatief cadeau dat jong en oud inspireert? LEGO® presenteert met trots het Vogelnestje (40639) – een prachtige set bestaande uit 232 onderdelen. Dit cadeau is ideaal voor bouwers vanaf 9 jaar en is perfect voor Pasen en de lente.

De set bestaat uit een prachtig nest met een bloeiende tak, ruimte voor een moedervogel, 2 kuikens en 3 paaseieren. De vogels en eieren zijn afneembaar en alle vogels hebben beweegbare vleugels. Hierdoor kunnen kinderen op verschillende manieren spelen en bouwen met deze set. Ze kunnen ook de bloemen in het nest en aan de tak aanpassen om Pasen en de lente te vieren. Een speelse manier om de prachtige natuur om ons heen te ontdekken.

Bouw het LEGO® Vogelnestje (40639) als leuke lente- of paasdecoratie op de tafel of op een plank. Het is een creatief cadeau voor gezinnen en oudere kinderen die houden van dieren en de natuur. Met deze set kan iedereen zijn eigen lentetafereel creëren en de lente echt laten stralen.

Deze LEGO® set is volledig aanpasbaar. De eieren, bloemen en tak kunnen verplaatst worden rond en in het nest. De moeder- en babyvogels kunnen uit het nest gehaald worden en hun vleugels kunnen bewegen, zodat ze op verschillende manieren kunnen worden neergezet. Zo kan iedereen zijn eigen creativiteit de vrije loop laten en de set op een unieke manier bouwen.

Het nest, zonder de vogels, is ca. 7 cm hoog, 19 cm breed en 12 cm diep. De moedervogel is ca. 5 cm hoog en 11 cm lang van snavel tot staart. Dit maakt de set niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een mooie decoratie om neer te zetten.

Met het LEGO® Vogelnestje (40639) wordt de lente nog leuker. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar, maar ook voor volwassenen die van bouwen en creativiteit houden. De set is een prachtig cadeau voor de lente en Pasen, maar ook voor elke andere gelegenheid waarin de natuur centraal staat.

Kortom, dit LEGO® Vogelnestje (40639) is een geweldig cadeau voor jong en oud! Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen lentescène met deze speelse en commerciële set. Of je nu houdt van dieren, natuur of bouwen, deze set staat garant voor urenlang plezier en creativiteit. Bestel hem vandaag nog en laat de lente echt van start gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (18-05-2023) € 12.99 (18-05-2023) € 12.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set30503

Zelf dieren bouwen - Zoals jij wilt

foto van lego set75821

Piggy auto-ontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.