Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Notenkraker 40640

Vier de feestdagen in stijl met de LEGO Notenkraker (40640) bouwset! Deze unieke LEGO versie van de bekende notenkrakerfiguur zal jong en oud betoveren. Bouw samen met kinderen, vrienden en familieleden je eigen unieke Notenkraker. Geschikt voor bouwers vanaf 8 jaar. Laat je inspireren door de creatieve mogelijkheden en maak je klaar voor een feestelijke en creatieve periode. Bestel vandaag nog en beleef samen met je dierbaren een onvergetelijke bouwervaring.

Waar is LEGO LEGO® Notenkraker 40640 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
208
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40640
lego insiders punten icoon
97
punten

Vier de feestdagen in stijl met de spectaculaire LEGO® Notenkraker (40640) bouwset! Deze unieke LEGO versie van de bekende notenkrakerfiguur zal jong en oud betoveren. Met dit bouwproject beleef je samen met kinderen, vrienden en familieleden eindeloos plezier tijdens de feestdagen.

De LEGO Notenkraker is voorzien van zowel een mannelijk als vrouwelijk gezicht en heeft beweegbare armen en een mond die echt kan opengaan. Hierdoor kun je hem allerlei spannende poses laten aannemen. Stel je eens voor hoeveel plezier je kunt beleven aan het bedenken en bouwen van je eigen unieke Notenkraker!

Deze feestelijke figuur is niet alleen ontzettend leuk om zelf te bouwen, maar ook het perfecte cadeau voor alle LEGO bouwers van 8 jaar en ouder. Het bouwen van de LEGO Notenkraker stimuleert de creativiteit, het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek van jong en oud.

Eenmaal gebouwd is de Notenkraker ongeveer 16 cm hoog en vormt hij een prachtige blikvanger in elke kamer. Of je hem nu neerzet op de vensterbank, de salontafel of je bureau, deze feestelijke figuur geeft elk huis of kantoor een betoverende feestelijke sfeer.

De LEGO Notenkraker is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar ook voor de wintermaanden. Met zijn warme kleuren en vrolijke uitstraling zorgt hij voor extra gezelligheid tijdens deze koude periode. Bouw hem samen met je vrienden en familie en maak er een onvergetelijk bouwavontuur van!

Bestel nu de LEGO Notenkraker (40640) bouwset en maak je klaar voor een feestelijke en creatieve periode. Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of nog maar net begint, dit bouwproject is voor iedereen geschikt. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen unieke Notenkraker!

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de LEGO Notenkraker ook combineren met andere LEGO sets. Wat dacht je van een prachtig winterlandschap met een schaatsbaan, een kerstmarkt of zelfs een compleet winters dorp? Met LEGO is alles mogelijk!

Bestel vandaag nog jouw LEGO Notenkraker bouwset en haal de magie van de feestdagen en de winter in huis. Laat je inspireren door de creatieve mogelijkheden en geniet samen met je vrienden en familie van dit betoverende bouwavontuur.

Met de LEGO Notenkraker (40640) bouwset wordt de kerstperiode dit jaar dubbel zo feestelijk. Bestel nu en beleef samen met je dierbaren een onvergetelijke bouwervaring. LEGO brengt mensen samen en zorgt voor mooie herinneringen. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de magie van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75951

Grindelwald's ontsnapping

foto van lego set5006625

Unicorn Girl Plush

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.