Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verjaardagstaart 40641

Voeg magie toe aan elk verjaardagsfeest met de betoverende LEGO Verjaardagstaart (40641)! Met zeven bouwbare kaarsjes en een knusse kamer, kan je elke verjaardag op een unieke manier vieren. Deze taart is zowel een speelset als een versiering. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Bestel nu en maak van je verjaardag een LEGO spektakel!

Waar is LEGO Verjaardagstaart 40641 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
211
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40641
lego insiders punten icoon
112
punten

Voeg een stukje LEGO® magie toe aan elk verjaardagsfeest met de betoverende LEGO Verjaardagstaart (40641)! Deze kleurrijke taartpunt is niet zomaar een bouwset, het is een ervaring op zich. Met maar liefst zeven bouwbare kaarsjes kan je elke verjaardag op een unieke manier vieren. Maar dat is niet alles! Deze taartpunt kan opengemaakt worden, onthullend een knusse kamer met twee minifiguren. En als je de taartpunt helemaal openvouwt, ontstaat er zelfs een met glazuur bedekte heuvel waar de minifiguren hun slee op kunnen laten glijden. Hoe cool is dat?

Het beste van deze LEGO Verjaardagstaart is dat hij niet alleen geschikt is om mee te spelen, maar ook als geweldige versiering kan dienen. Deze taart kan jaar na jaar gebouwd en herbouwd worden op die ene speciale dag. Stel je voor hoe indrukwekkend het zal zijn om deze taart centraal op tafel te zetten, omringd door andere LEGO sets en decoraties. Het zal zeker de aandacht trekken van al je vrienden en familieleden.

Deze kleurrijke LEGO Verjaardagstaart is speciaal ontworpen om jongeren én volwassenen aan te spreken. Het bouwen van de taart is een leuke en creatieve activiteit die zowel kinderen als volwassenen zal vermaken. En het beste is dat je je fantasie de vrije loop kunt laten en helemaal zelf bepaalt hoe de taart eruit komt te zien. Met LEGO zijn de mogelijkheden eindeloos!

De LEGO Verjaardagstaart (40641) wordt geleverd met gedetailleerde instructies om je te helpen bij het bouwproces. Het is echter niet zomaar een bouwset, het is een avontuur! Met elke stap kom je dichter bij het eindresultaat: een prachtige, kleurrijke taartpunt vol met details. En als je eenmaal klaar bent, kan je jarenlang plezier hebben met de taart. Herschik de kaarsjes, verander de knusse kamer en creëer steeds weer nieuwe avonturen.

De afmetingen van de LEGO Verjaardagstaart zijn ongeveer 9 cm hoog, 7 cm breed en 8 cm diep. Dit maakt de taart de perfecte maat om ergens neer te zetten zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Of je nu een feestelijke sfeer wilt creëren in je slaapkamer, woonkamer of op kantoor, deze taart zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

De LEGO Verjaardagstaart is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het is een geweldige manier om je creativiteit te stimuleren, je bouwvaardigheden te verbeteren en je verbeelding de vrije loop te laten. En het beste is dat je de taart steeds weer opnieuw kunt bouwen en herbouwen, waardoor je telkens weer nieuwe avonturen kunt beleven. Het is een cadeau dat nooit verveelt en perfect is om elk jaar opnieuw die ene speciale dag te vieren.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een stukje LEGO magie toe aan je verjaardagsfeest en laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Verjaardagstaart (40641)! Bouw, speel en vier elke verjaardag op een unieke en kleurrijke manier. Bestel nu en maak van je volgende verjaardag een waar LEGO spektakel! Leef je uit en maak van de LEGO Verjaardagstaart het hoogtepunt van je feest.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008240

HALLOWEEN POSTER CROOKED

foto van lego set5007804

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.