Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Maankonijn 40643

Vier het Midherfstfestival met het LEGO® Maankonijn (40643) model. Dit gedetailleerde bouwwerk is een must-have voor jong en oud om de betovering van het festival naar je eigen huis te brengen. Het model is perfect als decoratie, heeft felgele details en symboliseert geluk en voorspoed. Bestel nu en geniet van de magie van het LEGO Maankonijn!

Waar is LEGO Maankonijn 40643 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
288
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40643
lego insiders punten icoon
150
punten

Vier het Midherfstfestival op een speelse en betoverende manier met het LEGO® Maankonijn (40643) model. Dit prachtige konijn is een van de meest geliefde mascottes van het festival en wordt hier afgebeeld op een heerlijke sneeuwwitte maancake, terwijl het goddelijke medicijnen creëert. En weet je wat het allerleukste is? Als je het model opent, ontdek je binnenin heerlijk eigeel en twee schattige konijntjes!

Het Midherfstfestival draait om tradities en gezelligheid. Een van de belangrijkste tradities is het eten van maancake, en met dit LEGO Maankonijn kun je dat op een hele bijzondere manier ervaren. Het konijn zit boordevol details en is een lust voor het oog. Met een felgele maan en wolken op de achtergrond is dit LEGO Maankonijn een ware blikvanger. Het brengt de magie en vrolijkheid van het festival direct naar jouw kamer.

Bouw je eigen festivalmodel en vier het Midherfstfestival op een stijlvolle en creatieve manier met dit gedetailleerde LEGO Maankonijn (40643) model. Je kunt het konijn en de maancake helemaal zelf in elkaar zetten. Het bouwproces is niet alleen leuk en ontspannend, maar het resultaat is ook nog eens een geweldig pronkstuk waar je trots op kunt zijn.

Dit LEGO Maankonijn is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor iedereen die het Chinese festival viert. Het symboliseert geluk, vreugde en voorspoed, en staat voor de gezelligheid van het samenzijn tijdens het Midherfstfestival. Geef dit prachtige model cadeau aan een vriend of familielid en breng zo een beetje magie in hun leven.

Met een hoogte van ongeveer 14 cm, een lengte van 13 cm en een diepte van 13 cm is dit LEGO Maankonijn perfect om neer te zetten als decoratie in je kamer. Het is een klein, maar krachtig pronkstuk dat de aandacht trekt en een glimlach op je gezicht tovert. Het zal een echte eyecatcher zijn en een gespreksonderwerp tijdens bijeenkomsten en feestjes.

Het Midherfstfestival is een tijd van warmte, gezelligheid en tradities. Vier dit bijzondere festival op een unieke en kleurrijke manier met het LEGO Maankonijn (40643) model. Breng de magie en betovering van het festival naar je eigen huis met dit prachtige bouwwerk. Of je nu jong of oud bent, dit model zal zeker een lach op je gezicht toveren.

En laten we de SEO niet vergeten! Met dit LEGO Maankonijn breng je de sfeer van het Midherfstfestival naar je eigen huis. Het gedetailleerde ontwerp en de kleurrijke details trekken meteen de aandacht. Dit festivalmodel is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen die het festival vieren. De afmetingen van het model zijn ca. 14 cm hoog, 13 cm lang en 13 cm diep, waardoor het perfect is om als decoratie neer te zetten. Vier het festival op een creatieve en speelse manier met dit prachtige LEGO Maankonijn.

Kortom, het LEGO Maankonijn (40643) model is een absolute must-have voor iedereen die het Midherfstfestival wil vieren op een unieke en betoverende manier. Bouw je eigen festivalmodel, geniet van de prachtige details en breng de magie van het festival naar je eigen huis. Of je nu jong of oud bent, dit LEGO Maankonijn zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Vier het festival met je dierbaren en creëer mooie herinneringen met dit prachtige bouwwerk. Bestel nu en laat je verrassen door de betovering en vrolijkheid van het LEGO Maankonijn (40643) model!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10742

Willy's Butte snelheidstraining

foto van lego set5006997

1-Stud Round Storage Brick – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.