Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Piñata 40644

Breng je feestje tot leven met de LEGO Piñata (40644) bouwset! Deze kleurrijke Mexicaanse feestaccessoire is verstelbaar en bevat een verrassingselement: snoepjes lijken eruit te vallen wanneer de piñata wordt geopend.
Perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder, maar ook volwassenen zijn fan.
Voeg deze compacte en praktische set toe aan je feestcollectie en creëer een bruisende sfeer.
Bestel nu en beleef plezier voor jong en oud!

Waar is LEGO Piñata 40644 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
206
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40644
lego insiders punten icoon
75
punten

Breng een feestje tot leven met de indrukwekkende LEGO® Piñata (40644) bouwset, speciaal ontworpen voor kinderen van 8 jaar en ouder. Deze traditionele Mexicaanse feestaccessoire heeft de vorm van een kleurrijk paardje met een verstelbare kop, nek, staart, poten en oren. Het unieke aan deze set is dat er ruimte is om kleine LEGO stenen in te stoppen, zodat het lijkt alsof de snoepjes eruit vallen zodra de piñata aan de onderkant wordt opengemaakt. Hierdoor ervaren kinderen en volwassenen een wereld van plezier en pret. De LEGO® Piñata bouwset is een fantastische blikvanger op elk feest en kan ook nog eens dienst doen als decoratiestuk.

Deze LEGO® feestpiñata set zorgt voor urenlang speelplezier op elk feest. Kinderen kunnen hun eigen piñata bouwen en hier vervolgens met volle teugen van genieten. Ze kunnen de vorm en bewegingen van de ezel naar hartenlust aanpassen. Het resultaat is een fantastische feestaccessoire die elke feestlocatie zal opvrolijken. Bij het openmaken van de piñata komen de snoepjes in de vorm van LEGO stenen tevoorschijn en zorgen voor een bruisende sfeer. Wie wil dat nou niet?

Door simpelweg de kop, nek, staart, poten en oren van de piñata te kunnen verstellen, zijn de mogelijkheden eindeloos. De set kan dienst doen als decoratie of als speelgoed. Hoewel de set bedoeld is voor kinderen van 8 jaar en ouder, zijn ook volwassenen fan van deze unieke bouwset. Het is een fantastisch item om toe te voegen aan elke feestcollectie.

De LEGO® Piñata is compact, praktisch en perfect voor elk moment van het jaar. De afmetingen zijn zo’n 10 cm hoog, 5 cm breed en 5 cm diep, en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor kan de set voortdurend gebruikt worden, of het nu een verjaardag, een themafeest of een speciale viering betreft.

Kortom, deze LEGO® Piñata set is perfect voor iedereen die dol is op feestjes en plezier! Kinderen en volwassenen kunnen samen genieten van het bouwen van hun eigen piñata en deze vervolgens te gebruiken als unieke feestdecoratie. Voer de sfeer nog verder op door LEGO stenen in de piñata te stoppen en geniet van het feest! Met deze set bent u verzekerd van een succesvol feest waar jong en oud nog vaak aan zullen terugdenken.

Koop daarom nu de LEGO® Piñata set en ontdek zelf de plezierige wereld van deze feestaccessoire!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (18-05-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006176

Magneetset – geel

foto van lego set5006930

4-Stud Storage Brick – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.