Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lotusbloemen 40647

Breng de natuur in huis met de LEGO Lotusbloemen bouwset. De set bevat twee prachtige lotusbloemen in zachtroze en wit, samen met een knop, en kan worden geplaatst in een elegante vaas. Ideaal als cadeau voor elke gelegenheid en kan gecombineerd worden met andere LEGO bloemensets. Creëer je eigen bloemendisplay en fleur elke kamer op. De set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen, biedt urenlang plezier en een rustgevende bouwervaring.

Waar is LEGO Lotusbloemen 40647 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
220
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40647
lego insiders punten icoon
97
punten

Breng een stukje natuur in huis met de adembenemende LEGO® Lotusbloemen (40647) bouwset. Deze fantastische LEGO versie van de wereldberoemde bloem bevat 2 prachtige lotusbloemen in volle bloei, samen met een knop, allemaal uitgevoerd in zachtroze en wit. De bloemen hebben lange groene stelen die perfect passen in een elegante vaas.

Dit betoverende LEGO boeket is het ideale cadeau voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, de feestdagen of een speciale gelegenheid is. De set kan ook worden gecombineerd met andere LEGO bloemensets (apart verkrijgbaar) om een adembenemende bloemenshow te creëren.

Met de LEGO Lotusbloemen (40647) bouwset kun je jouw eigen bloemendisplay creëren en elke kamer in huis opfleuren. Deze set is speciaal ontworpen voor fans van interieurdecoratie en rustgevende LEGO bouwprojecten. Laat je creativiteit de vrije loop en maak unieke arrangementen die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Ze zeggen dat je met bloemen emoties kunt overbrengen en wat is een betere manier om een boodschap over te brengen dan met dit prachtige boeket? Of je nu je liefde wilt uiten, iemand wilt feliciteren of gewoon wilt laten zien dat je aan iemand denkt, deze LEGO Lotusbloemen zijn het perfecte geschenk. Het zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.

De lotusbloemen in deze set zijn ook geschikt om in een vaas te plaatsen. Elke bloem, inclusief de steel, is ongeveer 30 cm hoog, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elk interieur. Zet het op een tafel, een plank of zelfs op je bureau om een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen aan je omgeving.

Als je houdt van bloemen en LEGO, dan is deze bouwset een absolute must-have. Het combineert twee van 's werelds meest geliefde dingen en biedt urenlang plezier en ontspanning. Volg de eenvoudig te volgen bouwinstructies en zie hoe de lotusbloemen tot leven komen onder je handen.

De LEGO Lotusbloemen bouwset is gemaakt van hoogwaardige LEGO stenen die zorgen voor een stevige constructie en langdurig speelplezier. De set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen, en kan een geweldige activiteit zijn om samen met vrienden, familie of zelfs alleen van te genieten.

Met zijn prachtige design, levendige kleuren en rustgevende bouwervaring zal deze LEGO Lotusbloemen set zeker de harten veroveren van jong en oud. Dus waar wacht je nog op? Breng de schoonheid van de natuur in huis en bouw je eigen LEGO Lotusbloemen bouwset vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80106

Het verhaal van Nian

foto van lego set5005510

LEGO® Brick Pouch – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.