Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Geldboom 40648

Vier Chinees Nieuwjaar in stijl met LEGO set 40648 Geldboom! Deze prachtige boom symboliseert welvaart en geluk.
Met 20 mandarijnen, 14 rode enveloppen en 10 munten is het een geweldige toevoeging aan elke LEGO collectie.
Bestel vandaag nog en maak je klaar voor Chinees Nieuwjaar!

Waar is LEGO Geldboom 40648 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
336
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40648
lego insiders punten icoon
187
punten

Maak je klaar voor Chinees Nieuwjaar met de prachtige LEGO set 40648 Geldboom! Deze boom, geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder, is versierd met 20 mandarijnen, 14 rode enveloppen en 10 munten. Volgens de Chinese cultuur brengt een geldboom traditioneel rijkdom, voorspoed en geluk, dus deze fraaie displaymodel is een geweldige manier om het feest extra leuk te maken.

De LEGO Geldboom is niet alleen een leuke blikvanger tijdens het feest, maar ook een decoratieve aanwinst voor elke ruimte. De mandarijnen, rode enveloppen en munten zijn prachtige details die staan voor welvarendheid en geluk. Bouw de boom en laat hem schitteren in je huiskamer, slaapkamer of op kantoor.

Met een hoogte van ca. 16 cm is de LEGO Geldboom ook een leuk cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden. Of je nu een kind, tiener of volwassene bent, deze set is een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie. Met unieke details en ontwerpen is LEGO altijd leuk en educatief.

Wil je je LEGO collectie uitbreiden of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of familielid? Dan is de LEGO Geldboom de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en maak je klaar voor Chinees Nieuwjaar!

Niet alleen is de LEGO Geldboom een geweldige manier om het feest te vieren, maar het is ook een geweldig stuk om te tonen. Gebruik het displaymodel om je huis op te fleuren en om de mensen te verrassen die op bezoek komen. Het kan ook worden gebruikt als educatief hulpmiddel om kinderen kennis te laten maken met de Chinese cultuur en ze te leren over tradities en overtuigingen.

LEGO set 40648 Geldboom is niet alleen een geweldig cadeau voor de feestdagen, maar kan ook worden gebruikt voor verjaardagsfeestjes, bruiloften en jubilea. Het is een prachtig stuk dat kan worden aangepast voor elke gelegenheid.

Vier Chinees Nieuwjaar met LEGO en voeg de LEGO Geldboom toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de rijkdom, voorspoed en geluk die het met zich meebrengt.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40722

Spelen met braille – Duits alfabet

foto van lego set5006789

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.