Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spelen met braille – Frans alfabet 40655

Ontdek de LEGO® Spelen met braille - Frans alfabet set (40655) en beleef eindeloos speelplezier terwijl je braille leert. Deze educatieve ervaring is geschikt voor kinderen en volwassenen. Bouw woorden en zinnen met de 284 bouwstenen met braillecijfers en -letters en ontwikkel tegelijkertijd tastvaardigheden. Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in de wereld van braille.

Waar is LEGO Spelen met braille – Frans alfabet 40655 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
287
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40655
lego insiders punten icoon
675
punten

Ontdek een nieuwe dimensie van speelplezier met de LEGO® Spelen met braille - Frans alfabet (40655) set! Deze set is speciaal ontworpen om kinderen met een visuele beperking die braille leren een leuke bouwervaring te bieden.

Met 284 stenen met braillecijfers en -letters uit het Franse alfabet, plus bouwplaten, kunnen kinderen spelenderwijs hun vaardigheden ontwikkelen. De stenen kunnen worden gedraaid, bevestigd en gestapeld, waardoor kinderen spelenderwijs leren hoe ze de braillecode kunnen lezen en schrijven.

De set biedt niet alleen een geweldige bouwervaring, maar geeft ook inzicht in de braillecode en brailletekens. Kinderen zullen niet alleen plezier hebben met het bouwen van verschillende woorden en zinnen, maar zullen ook een waardevolle vaardigheid leren die hen kan helpen in hun dagelijks leven.

En het beste is, je kunt het plezier delen met het hele gezin! Deze LEGO® Spelen met braille - Frans alfabet set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook volwassenen kunnen er plezier aan beleven. Ga samen aan de slag en ontdek de wereld van braille!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van LEGO® braillestenen? Deze set is een geweldige keuze voor gezinnen die samen willen genieten. Op LEGO.com vind je bovendien inspirerende speelideeën om kinderen op weg te helpen.

De LEGO® Spelen met braille - Frans alfabet set is zoveel meer dan alleen maar speelgoed. Het is een educatieve ervaring die kinderen met een visuele beperking helpt om hun tastvaardigheden te oefenen. Door te spelen en te bouwen met braillestenen kunnen ze op een leuke manier braille integreren in hun dagelijks leven.

Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en allerlei woorden en zinnen bouwen. Ze kunnen hun eigen avonturen bedenken en leren tegelijkertijd. Het is een geweldige manier om hun verbeelding te stimuleren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

De LEGO® Spelen met braille - Frans alfabet set is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen met een visuele beperking, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in braille. Het is een unieke manier om een nieuwe vaardigheid te leren en samen plezier te hebben.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van braille en geniet van eindeloos speelplezier met de LEGO® Spelen met braille - Frans alfabet set! Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die deze set biedt.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43198

Binnenplaats van Anna's kasteel

foto van lego set5005906

Rode, blauwe en gele ophanghakenset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.