Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spelen met braille – Engels alfabet 40656

Ontdek de LEGO Spelen met braille - Engels alfabet set (40656)! Deze unieke set verbindt LEGO stenen met het mysterieuze en betoverende brailleschrift. Ontwerp jouw eigen brailleletters, cijfers en tekens en leer spelenderwijs de geheimen van het brailleschrift kennen. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Begeef je in de wondere wereld van braille en laat jouw verbeelding de vrije loop met LEGO en braille. Veel bouwplezier!

Waar is LEGO Spelen met braille – Engels alfabet 40656 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
287
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40656
lego insiders punten icoon
675
punten

Begin je brailleleeravontuur met de LEGO® Spelen met braille - Engels alfabet set (40656)! Deze unieke set verbindt LEGO stenen met het mysterieuze en betoverende brailleschrift, waardoor kinderen op een speelse manier kunnen leren en ontdekken. Of je nu een jonge bouwer bent die nieuwsgierig is naar braille, of een volwassene die zijn kennis wil vergroten, deze set biedt plezier en educatie voor alle leeftijden.

Met de LEGO Spelen met braille - Engels alfabet set zal leren nooit meer hetzelfde zijn. Dankzij de bouwplaten kun je unieke constructies maken en jouw creativiteit de vrije loop laten. Ontwerp je eigen brailleletters, cijfers en tekens en laat jouw bouwwerken tot leven komen! Of je nu een woord, een getal of een symbool wilt bouwen, met deze set is alles mogelijk.

Maar dat is nog niet alles! Deze set biedt niet alleen een leuke bouwervaring, maar helpt je ook om jouw kennis van het brailleschrift te vergroten. Ontdek de geheimen van de braillecode en leer hoe je brailletekens kunt gebruiken om woorden en zinnen te vormen. Met behulp van de speelideeën op LEGO.com kun je spelenderwijs jouw vaardigheden ontwikkelen en steeds beter worden in het lezen en begrijpen van braille.

De LEGO Spelen met braille - Engels alfabet set is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De stenen zijn speciaal geselecteerd om gemakkelijk te kunnen draaien, bevestigen en stapelen, zodat zelfs de kleinste bouwers moeiteloos aan de slag kunnen. De set is zorgvuldig samengesteld om de perfecte balans te bieden tussen speelplezier en leermogelijkheden. Laat jouw verbeelding de vrije loop en bouw de wereld van braille!

Deze LEGO set is niet alleen geschikt voor kinderen die braille leren, maar ook voor volwassenen die hun kennis willen vergroten. Het is nooit te laat om iets nieuws te leren en met deze set kun je jouw horizon verbreden en een nieuwe taal ontdekken. Verbaas je vrienden en familie met jouw braillekunsten en laat hen versteld staan van jouw creaties.

Dus waar wacht je nog op? Begeef je in de wondere wereld van braille met de LEGO Spelen met braille - Engels alfabet set! Laat jouw verbeelding de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het brailleschrift. Of je nu een bouwwerk maakt als cadeau voor iemand met een visuele beperking, of gewoon wilt leren hoe je brailleletters kunt schrijven, deze set biedt plezier en educatie in één.

De LEGO Spelen met braille - Engels alfabet set (40656) is een geweldige toevoeging aan jouw LEGO collectie. De set bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met bouwen en leren. Het kleurrijke design en de hoogwaardige stenen zorgen ervoor dat je nooit meer wilt stoppen met creëren. Laat jouw bouwwerken stralen en laat de wereld zien hoeveel plezier je kunt hebben met LEGO en braille.

Dus haal die creatieve geest naar boven en ga aan de slag met de LEGO Spelen met braille - Engels alfabet set! Ontdek het plezier van het bouwen met LEGO stenen en leer tegelijkertijd het betoverende brailleschrift kennen. Deze set is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook om cadeau te geven aan iemand die geïnteresseerd is in braille. Dompel jezelf onder in de wereld van LEGO en braille en laat jouw fantasie de vrije loop. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70434

Bovennatuurlijke racewagen

foto van lego set5006329

8-Stud Brick Drawer – Dark Gray

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.