Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mini Stoomboot Willie 40659

Beleef de magie van Disney met de LEGO® ǀ Disney Mini Stoomboot Willie bouwset (40659). Deze replica van de iconische boot is een eerbetoon aan Disney's 100ste verjaardag en brengt je terug naar de nostalgische beginjaren. Met de bijbehorende Mickey Mouse minifiguur kun je eindeloos spelen en avonturen beleven. Deze set is niet alleen leuk, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bestel nu en geniet van urenlang bouwplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder.

Waar is LEGO Mini Stoomboot Willie 40659 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
424
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40659
lego insiders punten icoon
187
punten

Welkom aan boord van de LEGO® ǀ Disney Mini Stoomboot Willie (40659) bouwset! Betover elke LEGO® ǀ Disney fan van 9 jaar of ouder en vier samen met ons de 100ste verjaardag van Disney. Deze nostalgische set is geïnspireerd op het filmdebuut van het beroemde personage en zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Stap in de wereld van Mickey Mouse en vaar mee op zijn iconische stoomboot. Deze bouwbare replica van de Mini Stoomboot Willie bestaat uit prachtige zwart-witte stenen en is een zeer nauwkeurige weergave van het origineel. Het draaibare schoepenrad en de beweegbare stoompijpen brengen de boot tot leven. Bewonder de gedetailleerde afwerking en voel de nostalgie van Disney's eerste grote successen.

Maak je klaar voor eindeloos speelplezier met de bijbehorende Mickey Mouse minifiguur. Gebruik je fantasie en organiseer spannende rollenspellen met Mickey als kapitein op zijn stoomboot. Beleef avonturen op zee, ontdek nieuwe werelden en geniet van magische momenten. Deze set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor de echte Disney-fans die de geschiedenis en het erfgoed van Walt Disney willen eren.

De Mini Stoomboot Willie bouwset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan elk huis of kantoor. Met een hoogte van ongeveer 13 cm, lengte van 20 cm en breedte van 11 cm vormt dit prachtige model een echte eyecatcher. Laat de boot schitteren op een plank, bureau of boekenplank en laat iedereen verbaasd achter.

Bouwen met LEGO® is niet alleen educatief, maar ook een geweldige manier om te ontspannen en je creativiteit te uiten. Met de Mini Stoomboot Willie set breng je niet alleen de boot tot leven, maar ook je eigen verbeelding. Laat Mickey mooie verhalen beleven, bedenk nieuwe avonturen en geef je fantasie de vrije loop.

Wil jij Disney's 100ste verjaardag vieren op een unieke en speelse manier? Bestel dan nu de LEGO® ǀ Disney Mini Stoomboot Willie (40659) bouwset en maak deel uit van de magie. Deze set is een geweldig cadeau voor jongeren en volwassenen die houden van Disney, Mickey Mouse en LEGO®. Bestel vandaag nog en geniet van urenlang bouw- en speelplezier!

Let op: deze set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40469

Tuktuk

foto van lego set5005933

Stranger Things-schetsboek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.