Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Festivalkalender 40678

Maak kennis met de LEGO Festivalkalender (40678) voor jongeren vanaf 10 jaar en volwassenen. Deze set biedt 2 bouwmogelijkheden met thema's voor het Nieuwe Maanjaar en het Drakenbootfestival. Beleef avonturen, creëer feestscènes en organiseer je eigen drakenbootrace. Laat je creativiteit de vrije loop en bestel nu voor urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Festivalkalender 40678 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
345
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40678
lego insiders punten icoon
195
punten

Kalenders zijn een geweldige manier om de feestdagen te vieren. En wat is er nu leuker dan een kalender die je kunt bouwen? Maak kennis met de Festivalkalender (40678), een lego set speciaal ontworpen voor jongeren vanaf 10 jaar én volwassenen die van bouwen houden. Deze kalender stimuleert je creativiteit en biedt maar liefst 2 leuke bouwmogelijkheden.

De Festivalkalender kan zelfs draaien, waardoor je elke dag de datum kunt veranderen. Hoe cool is dat? Zo ben jij de baas over welke datum er wordt weergegeven. Maar dat is nog niet alles: deze lego set bevat ook speciale thema's voor het Nieuwe Maanjaar en het Drakenbootfestival, twee belangrijke feesten met een rijke geschiedenis.

Laten we beginnen met het Nieuwe Maanjaar thema. Bij deze bouwvariant ontvang je maar liefst 2 minifiguren en lantaarnaccessoires. Je kunt je eigen feestscènes creëren en je fantasie de vrije loop laten. Beleef spannende avonturen met de minifiguren en ontdek de betekenis van de rode enveloppen en het gelukssymbool op het bord. Het Nieuwe Maanjaar wordt groots gevierd en met deze lego set ben jij er helemaal klaar voor!

Maar er is meer. De Festivalkalender bevat ook een speciale bouwvariant voor het Drakenbootfestival. Bouw je eigen prachtige drakenkop en staart, versierd met kleurrijke waterelementen. Laat je verbeelding spreken en organiseer je eigen spannende drakenbootrace. Wie komt er als eerste over de finish? Zorg ervoor dat je genoeg vuurwerk hebt om het feest compleet te maken.

De Festivalkalender is niet zomaar een bouwset, het is een beleving op zich. Met deze lego set kun je niet alleen bouwen, maar ook spelen en je eigen verhalen bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van lego.

Ben jij klaar voor een feestelijk avontuur? Haal dan snel de Festivalkalender (40678) in huis. Deze lego set zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier, zowel voor jongeren vanaf 10 jaar als volwassenen.

Wacht niet langer en bestel nu jouw eigen Festivalkalender. Wie weet welke spannende verhalen jij kunt bedenken met deze unieke bouwset. Laat je fantasie de vrije loop en stap in de wereld van lego. Haal het beste uit de feestdagen en vier ze op jouw eigen creatieve manier. Bestel vandaag nog de Festivalkalender en maak van elke dag een feest!

Laatste update: 2024-01-11 21:54:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007801

Gift with purchase

foto van lego set5007846

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.