Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Flower Store 40680

Laat je verrassen door de gedetailleerde en kleurrijke LEGO set 40680 Flower Store. Dit unieke bouwproject voor volwassenen en tieners vanaf 12 jaar bevat een bloemenwinkel en appartement met prachtige details. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van urenlang bouwplezier met deze unieke set.

Waar is LEGO Flower Store 40680 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
338
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40680
lego insiders punten icoon
130
punten

Welkom in de kleurrijke wereld van LEGO set 40680! Deze unieke collectible toy is het perfecte bouwproject voor volwassenen en tieners vanaf 12 jaar. Laat je verrassen door de gedetailleerde architectonische kenmerken en prachtige bloemen die dit LEGO Flower Store gebouw tot leven brengen.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de voorkant van het gebouw in elkaar zet, met zijn levendige bloemen en charmante uitstraling. Draai de set vervolgens om en ontdek het verrassende interieur. Daar vind je de bloemenwinkel beneden, compleet met kleurrijke boeketten en prachtige arrangementen. Maar dat is nog niet alles - boven is er een gezellig appartement met een slaapkamer en woonruimte, perfect voor de bloemist om tot rust te komen na een drukke dag in de winkel.

Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set biedt urenlang bouwplezier en creatieve uitdagingen. Laat je verbeelding de vrije loop en maak je eigen verhalen rondom dit unieke Flower Store gebouw. Met zijn heldere kleuren en gedetailleerde ontwerp is deze set niet alleen leuk om te bouwen, maar ook prachtig om naar te kijken.

Haal het plezier van een bloemrijke winkelstraat in huis en voeg deze exclusieve LEGO set toe aan je verzameling. Met zijn unieke uitstraling en verrassende details is dit een echte blikvanger in elke kamer. Breng je passie voor bloemen tot leven en laat je creativiteit bloeien met LEGO set 40680! Bouw, speel en geniet van dit unieke bouwproject, dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.

Laatste update: 2024-04-01 09:57:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.