Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spring Garden House 40682

Stap in de wereld van creatief bouwen met LEGO Lentetuin Huis (40682)! Voor kinderen vanaf 6 jaar. Bouw het kleurrijke tuinhuisje met schattige dierfiguren, paasei, bloemen en gieter. Laat je fantasie de vrije loop met deze vrolijke set vol lentefrisse inspiratie. Bestel nu voor urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Spring Garden House 40682 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
277
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40682
lego insiders punten icoon
130
punten

Stap in de wereld van creatief bouwen met deze LEGO® Lentetuin Huis (40682)! Een leuke paas set voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een kleurrijk eivormig tuinhuisje en 2 schattige dierfiguren zullen creatieve kinderen genieten van het bouwen van het huis en kennismaken met de konijnen- en kuikenspeelgoed voordat ze alle leuke accessoires gaan ontdekken. Ze zullen verrukt zijn bij het vinden van het paasei, evenals de bloemen en gieter elementen, en kunnen genieten van uren speelplezier waarbij ze natuur-geïnspireerde scènes kunnen uitbeelden.

Laat je fantasie de vrije loop met deze vrolijke LEGO set vol met lentefrisse inspiratie! Maak kennis met de schattige konijntjes en kuikentjes terwijl je het tuinhuisje in elkaar zet. Ontdek het geheimzinnige paasei verstopt in de tuin, terwijl je de bloemetjes water geeft met de gieter. Of creëer je eigen avonturen in de natuur met deze speelse set.

De LEGO Spring Garden House is niet zomaar een bouwset, het is een bruisende wereld van spel en verbeelding! Bedacht voor jong en oud, dit speelgoed biedt eindeloze mogelijkheden om te creëren en te spelen. Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set zal zeker een lach op je gezicht toveren terwijl je bouwt en speelt.

Maak je klaar om de lente te verwelkomen met deze feestelijke LEGO set. Met zijn levendige kleuren en schattige designs, zal deze Lentetuin Huisje zeker een blikvanger zijn in je LEGO collectie. Perfect voor het vieren van Pasen, maar ook gewoon leuk om het hele jaar door van te genieten. Breng wat lentemagie in huis met deze betoverende LEGO creatie!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van creativiteit en plezier met de LEGO Spring Garden House! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je dit schattige eivormige huisje bouwt en speelt met de lieve dierfiguren. Of je nu jong of oud bent, deze LEGO set is een geweldige toevoeging aan elke speelgoedcollectie. Bestel nu jouw exemplaar en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2024-04-01 09:58:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.