Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Fruit Store 40684

Stap in de wereld van de LEGO Fruitwinkel (set 40684) en ontdek het kleurrijke interieur vol fruit en gezellig appartement. Met meer dan 600 onderdelen biedt deze set urenlang bouwplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze set het middelpunt van jouw LEGO stad. Bouw en creëer jouw unieke fruitmarktervaring!

Waar is LEGO Fruit Store 40684 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
337
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40684
lego insiders punten icoon
130
punten

Welkom in de LEGO® Fruitwinkel! Deze speelgoedset, nummer 40684, is gebouwd op miniatuurschaal en is het tweede model in een serie van 4 LEGO winkels voor volwassenen en tienerbouwers vanaf 12 jaar. Bewonder de architectonische kenmerken aan de voorkant van de winkel en ontdek vervolgens het interieur vol kleurrijke vruchten. Boven de winkel is een gezellig appartement en het gebouw is modulair, zodat je het kunt tentoonstellen als een gebouw van 2 verdiepingen of de niveaus naast elkaar kunt plaatsen.

Stap binnen in de wereld van de LEGO Fruitwinkel en laat je verrassen door de scala aan kleuren en details die deze set te bieden heeft. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de verschillende soorten fruit identificeert en een praatje maakt met de minifiguren die de winkel bezoeken.

De LEGO Fruitwinkel is niet zomaar een speelgoedset - het is een verzamelbaar item dat perfect is voor zowel kinderen als volwassenen die dol zijn op bouwen en creëren. Met meer dan 600 onderdelen biedt deze set urenlang bouwplezier en is het een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de Fruitwinkel bouwt en aanpast aan jouw eigen smaak. Mix en match de verschillende elementen om een unieke winkelervaring te creëren en maak van deze set het middelpunt van jouw LEGO stad.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met de LEGO Fruitwinkel, set 40684, en breng de levendigheid van een echte fruitmarkt tot leven in de palm van je hand. Of je nu een doorgewinterde LEGO bouwer bent of net begint aan je bouwavontuur, deze set belooft urenlang plezier en verbeeldingskracht voor bouwers van alle leeftijden. Dus verzamel je vrienden en familie en bereid je voor op een onvergetelijke bouwervaring met de LEGO Fruitwinkel!

Laatste update: 2024-04-18 19:26:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.