Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Water Park 40685

De LEGO Water Park set (40685) is een spetterende bouwset voor kinderen vanaf 7 jaar met leuke details zoals een waterglijbaan, snackhoek en minifiguren. De set stimuleert creativiteit en is perfect voor urenlang speelplezier. Begin vandaag nog met bouwen en creëer je eigen avonturen in het waterpark.

Waar is LEGO Water Park 40685 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40685
lego insiders punten icoon
130
punten

Welkom bij de LEGO® Water Park (40685) set, een spetterende bouwset voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Deze set zit boordevol leuke details die jonge zwemmers geweldig zullen vinden en is het perfecte cadeau voor Kinderdag. Kinderen zullen genieten van het bouwen van het waterpark voordat ze zich storten in de coole functies, waaronder een toren, snackhoek en een ton die waterelementen vrijgeeft. En het plezier houdt daar niet op. Dankzij de 2 minifiguren kunnen kinderen eenvoudig rollenspellen spelen, waarbij ze van de waterglijbaan kunnen glijden en ontspannen in de zwemband. Wat een leuke dag uit!

Het LEGO Water Park is ontworpen om uren speelplezier te bieden voor zowel jongeren als volwassenen die houden van bouwen en creatief spelen. Met de 40685 set kunnen kinderen hun eigen waterpark creëren en helemaal opgaan in hun fantasiewereld.
De set bevat allerlei leuke details die zorgen voor een realistische speelervaring, zoals een uitkijktoren, een foodtruck en zelfs een vat met spuitende waterelementen.

De minifiguren die bij de set zijn inbegrepen, zorgen voor nog meer speelmogelijkheden. Zo kunnen ze de waterglijbaan uitproberen, lekker relaxen in de zwemband of een hapje eten bij de foodtruck. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor urenlang vermaak.

Door te spelen met de LEGO Water Park set stimuleren kinderen hun creativiteit, ruimtelijk inzicht en hand-oog coördinatie. Daarnaast is het ook nog eens een leuke manier om samen met vrienden en familie te spelen en nieuwe herinneringen te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van het LEGO Water Park (40685) en beleef eindeloos speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avonturen in het waterpark. Wie weet wat voor spannende situaties je allemaal kunt bedenken met deze te gekke bouwset.

Kortom, de LEGO Water Park set is een must-have voor alle fans van bouwen en spelen. Met zijn talloze speelmogelijkheden en realistische details zorgt deze set voor urenlang vermaak voor zowel jong en oud. Dus haal hem nu in huis en begin vandaag nog met bouwen en spelen!

Laatste update: 2024-08-02 12:13:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.