Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Alien Space Diner 40687

Stimuleer creativiteit met de LEGO® Space Diner (40687). Ontdek een intergalactisch restaurant met astronaut minifiguren, alien obers, een keukengedeelte en een jukebox. Beleef avonturen, geniet van een buitenaardse maaltijd en dans op de muziek. Een must-have voor elke LEGO liefhebber! Bestel vandaag nog voor uren speelplezier.

Waar is LEGO Alien Space Diner 40687 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
239
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40687
lego insiders punten icoon
130
punten

Stimuleer creativiteit met de LEGO® Space Diner (40687), een te gek ruimtespeelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van intergalactische avonturen. Met 2 astronaut minifiguren zit deze set boordevol mogelijkheden voor rollenspel. Geniet van een milkshake naast een raam met uitzicht op een andere planeet, bestel een smakelijke burger van een alien ober en dans op de muziek uit de jukebox in dit spectaculaire diner. Voor nog meer buitenaards plezier is er een keukengedeelte met openslaande laden en een menukaart. Smakelijk eten!

Welkom in het LEGO® Space Diner (40687), dé hotspot voor ruimte avonturiers van alle leeftijden! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je samen met de astronaut minifiguren de gaafste verhalen beleeft in dit unieke intergalactische restaurant. Neem plaats aan tafel en geniet van een heerlijke maaltijd geserveerd door een vriendelijke alien ober. Laat je verrassen door de verrukkelijke smaken en ontdek de geheimen van het universum terwijl je danst op de melodieën van de jukebox.

Met zijn kleurrijke en gedetailleerde ontwerp is de LEGO® Space Diner (40687) een lust voor het oog en een must-have voor elke LEGO verzamelaar. Laat je betoveren door de magie van de ruimte terwijl je de verschillende elementen van deze set verkent. Van de glanzende vloer tot de twinkelende sterren aan het plafond, elk detail is met zorg ontworpen om jou mee te nemen op een onvergetelijke reis door de kosmos.

Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden van de LEGO® Space Diner (40687). Of je nu alleen speelt of samen met vrienden en familie, dit buitenaardse restaurant biedt genoeg ruimte voor creativiteit en plezier. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de astronaut minifiguren laat genieten van een heerlijke maaltijd of een spannende dans op de dansvloer. Met de keukensectie en de menukaart zijn de opties eindeloos!

Klaar voor een kosmische ervaring? Ontdek de LEGO® Space Diner (40687) en laat je meeslepen door de magie van het universum. Met zijn unieke thema en verbluffende details is deze set een absolute aanwinst voor elke LEGO liefhebber. Ga op avontuur met de astronaut minifiguren en ontdek de geheimen van de ruimte terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd in dit buitenaardse diner. Bestel jouw exemplaar vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2024-08-02 12:14:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.