Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Firework Celebrations 40689

Stap in de wereld van vuurwerkplezier met de LEGO Vuurwerkfeest set (40689)! Ideale cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Bouw een betoverend vuurwerkdisplay met draaiende vuurpijlen en lanceer raket vanaf de grond. Beleef uren plezier, stimuleer creativiteit en maak onvergetelijke herinneringen. Perfect voor elke LEGO liefhebber!

Waar is LEGO Firework Celebrations 40689 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
184
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40689
lego insiders punten icoon
97
punten

Stap binnen in een wereld vol vuurwerkplezier met de LEGO® Vuurwerkfeest set (40689)! Dit geweldige bouwpakket is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder en is het ideale cadeau om elke viering nog specialer te maken.

Laat je verrassen door de betoverende magie van een echt vuurwerkdisplay terwijl je deze set in elkaar zet. Bewonder het kleurrijke landschap, de draaiende vuurpijlen en de raket die vanaf de grond gelanceerd wordt. De minifiguren van een volwassene en een kind brengen de hele scène tot leven en zijn uitgerust met een schattige camera en sterretjesaccessoires - zorg ervoor dat ze op een veilige afstand staan terwijl ze de kleuren in de lucht bewonderen!

Met deze LEGO set kunnen kinderen en volwassenen hun creativiteit de vrije loop laten en eindeloos plezier beleven. De felle kleuren en unieke ontwerpen zorgen voor urenlang speelplezier en stimuleren de verbeelding. Of je nu alleen bouwt of samen met vrienden en familie, de LEGO Vuurwerkfeest set zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Breng wat magie in je leven met de LEGO Vuurwerkfeest set (40689)! Haal het beste uit elke viering en creëer je eigen vuurwerkshow. Laat je creativiteit exploderen en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Haal de feeststemming in huis en beleef urenlang plezier met deze unieke LEGO set.

Met deze set heb je alles in huis voor een fantastische bouwervaring. De gedetailleerde instructies maken het bouwproces eenvoudig en leuk, zodat iedereen kan genieten van het plezier van LEGO bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige set.

Breng je passie voor vuurwerk tot leven met de LEGO Vuurwerkfeest set. Ontdek alle geheimen en verrassingen die deze set te bieden heeft en geniet van elk magisch moment. Met zijn unieke ontwerp en eindeloze speelmogelijkheden is deze set een absolute must-have voor elke LEGO liefhebber.

Laat je innerlijke pyro los en laat de vonken vliegen met de LEGO Vuurwerkfeest set (40689)! Deze set is niet alleen super leuk om mee te spelen, maar staat ook prachtig als decoratie in je kamer. Breng de viering naar een hoger niveau en geniet van de magie van LEGO bouwen.

Kortom, de LEGO Vuurwerkfeest set is een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie. Of je nu een doorgewinterde bouwer bent of net begint met LEGO, deze set heeft voor ieder wat wils. Dus verzamel je vrienden, pak je bouwstenen en laat het vuurwerk beginnen! Laat je verbeelding de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met deze fantastische LEGO set.

Laatste update: 2024-08-02 12:16:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.