Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tribute to Jules Verne's Books 40690

Stap in de avontuurlijke wereld van Jules Verne met de LEGO Hommage aan Jules Verne's Boeken (40690)! Deze unieke bouwset is een eerbetoon aan de geliefde auteur en transformeert in een Jules Verne minifiguur. Een perfect cadeau voor literatuurliefhebbers en avonturiers vanaf 12 jaar, en een prachtige toevoeging aan elke LEGO collectie. Beleef de magie van Verne's boeken met LEGO!

Waar is LEGO Tribute to Jules Verne's Books 40690 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
351
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40690
lego insiders punten icoon
162
punten

Stap in de avontuurlijke wereld van Jules Verne met de LEGO® Hommage aan Jules Verne's Boeken (40690)! Deze unieke bouwset is een eerbetoon aan de geliefde auteur en is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar, evenals volwassen literatuurliefhebbers en wereldreizigers. Laat je inspireren door Verne's meest beroemde romans, zoals 'De Reis om de Wereld in 80 Dagen', '20.000 Mijlen Onder Zee' en 'Vijf Weken in een Luchtballon'.

Wanneer je deze bouwset voltooit, transformeert het in een uniek stuk LEGO interieurdecoratie, met als stralend middelpunt een Jules Verne minifiguur die het geheel tot leven brengt. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook prachtig om neer te zetten als blikvanger in je kamer of kantoor.

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de verhalen van Jules Verne herbeleeft door middel van dit prachtig gedetailleerde LEGO hommage. Of je nu een fan bent van avontuurlijke reizen, mysterieuze onderwaterwerelden of luchtreizen, deze set heeft voor elk wat wils. Het is de perfecte aanvulling op je LEGO collectie en een geweldig cadeau voor jezelf of een andere Verne-fan in je leven!

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de LEGO Hommage aan Jules Verne's Boeken (40690) en laat je betoveren door de magische wereld van deze legendarische auteur. Breng je liefde voor literatuur en reizen tot leven met deze unieke LEGO bouwset die zowel jong en oud zal aanspreken. Haal het plezier en de spanning van de boeken van Jules Verne in huis en creëer je eigen stukje Verne-magie met LEGO!

Laatste update: 2024-08-02 12:17:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.